Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
20 Jan 2017 | Pearl Clean Matt

Sigma Pearl Clean Matt de best reinigbare muurverf ter wereld??

Sigma maakt al twee jaar op rij reclame voor de reinigbare Sigmapearl Clean Matt muurverf. Volgens Sigma is deze verf zelfs de best reinigbare muurverf ter wereld. Dat zijn nogal uitspraken! Laten we de proef op de som nemen en deze zogenaamd reinigbare muurverf zelf testen!

Sigmapearl Clean Matt

We hebben van Sigma Coatings een gipsplaat gekregen waarop een laag Sigma Pearl Clean Matt is geschilderd. Echt heel erg mat vind ik de Sigmapearl Clean Matt er niet uitzien, maar dat is mijn persoonlijke mening. Hoe matter een muurverf is, hoe lastiger hij ook te reinigen is natuurlijk. Sigma pretendeert dat deze muurverf reinigbaar is. Het gaat volgens de verffabrikant zelfs om de best reinigbare muurverf ter wereld! Zo’n stellige uitspraak moeten we natuurlijk eerst zelf testen voor we die overnemen.

Los met vuil

Ik heb m'n dochter gevraagd eens lekker los te gaan met ketchup, arceerstiften, zonnebloemolie en wasco. Nadat ze alles op het bord heeft gekliederd, gaan we samen iets drinken. In de tussentijd kan het vuil allemaal lekker intrekken.

Is Sigmapearl Clean Matt inderdaad de best reinigbare muurverf ter wereld?

Nadat we iets gedronken hebben, hebben we al het vuil eerst met een keukendoekje van de gipsplaat verwijderd. Vervolgens hebben we de speciale Sigma Sigmapearl Cleaner erbij gepakt. Deze reiniger is speciaal voor gemaakt om vuil van ondergronden die zijn geschilderd met Sigmapearl Clean Matt te verwijderen. Je merkt dat de speciale reiniger z'n werk vrijwel meteen doet en het vuil losweekt van de verflaag. Ik had niet verwacht dat vuil zo gemakkelijk van een geschilderde muur verwijderd kon worden.

 

Oftewel: Sigma heeft gelijk! De Sigmapearl Clean Matt is inderdaad de best reinigbare muurverf ter wereld! Geloof je ons niet? Bekijk dan onderstaande video waarin je ons experiment terug kunt zien!

Sigmapearl Clean Matt online bestellen

Sigmapearl Clean Matt is door zijn goede reinigbaarheid ideaal in ruimtes die intensief gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan de keuken, waar tijdens het koken of afwassen nog weleens vetspetters op de muur komen. Of wat dacht je van de kinderkamer? Waar de kids zich nog weleens met hun krijtjes willen uitleven op de strak geschilderde muren. Sigmapearl Clean Matt zorgt ervoor dat je muren ook in deze ruimtes netjes blijven zonder op te glanzen. Bestel deze reinigbare muurverf op werkdagen online bij Verfwebwinkel en je kunt er de volgende dag direct mee aan de slag!

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »