Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
13 Feb 2017 | Sigma S2U Allure Gloss

Sigma S2U Allure Gloss is vernieuwd en verbeterd in kwaliteit

Sigma S2U Allure Gloss is extra duurzaam dankzij de toevoeging van het door Sigma ontwikkelde Dual Guard System (DGS). Dit is een innovatief bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt tegen afbraak door UV-straling. Sigma S2U Allure Gloss met het Dual Guard System verbetert zo de duurzaamheid van de kleur en glans. Daarbij behoudt de verf zijn soepele verwerking en uitstekende droging. 

Door Kristian Naalden

Sigma S2U Allure Gloss is het paradepaardje in het Sigma buitenverven assortiment. Sigma S2U Allure Gloss voldoet aan de vraag naar producten die langer mee gaan en dus minder onderhoud vergen. Deze producten worden steeds populairder, dat weten ze ook bij Sigma. De vraag naar producten met een onderhoudstermijn van 10 jaar wordt door steeds meer opdrachtgevers geëist. Sigma S2U Gloss is dus niet alleen populair in de professionele sector, ook particulieren huiseigenaren gaan dit steeds meer waarderen. In de winkel moet je wel natuurlijk wel meer betalen voor een goede pot verf, maar je dan ook maar 1 keer in de 10 jaar te schilderen, zegt Sigma. Allure wat verleiden betekent is dan ook een zeer passende naam voor deze buitenverf. 

 

Sigma voor jaren klaar

Sigma S2U Allure Gloss was al een topper maar Sigma is het product echt aan het optimaliseren. Schilders hadden altijd wel wat op en aanmerkingen (dat hebben schilders altijd!) Daar heeft sigma blijkbaar naar geluisterd. Dual Guard System (DGS) van Sigma Coatings biedt.

Het Guard-bindmiddel is het hoofdbindmiddel in Sigma S2U Allure Gloss en beschermd het gewone bindmiddel tegen weersinvloeden.

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Recente reacties

 • Verf Web Winkel

  Bernadette Olthof

  Beste Patrick,

  Het verschil tussen de Sigma S2U Gloss en Sigma S2U Allure Gloss, is dat de Allure Gloss beter is tegen UV-straling. Vooral met ral 7016, een donkere kleur is het verstandig om de Sigma S2U Allure Gloss te nemen.

 • patrick van der plas

  Monday 13 / 02 / 2017

  Goedendag,

  Ik wil mijn huis gaan verven.
  Nu zit ik te dubben tussen de Sigma S2U gloss en de S2U allure glosss. Wat is het verschil?
  Wat is uw advies?.
  *Hoogglans (zo vol mogelijke glans)
  *kleur RAL 7016
  *Het moet over bestaand verfwerk dat nog in goede conditie is. Hoeft alleen opgeschuurd te worden.
  *Zit er nog verschil in verwerken. Ik kan wel aardig schilderen maar ben geen prof?
  Wat is uw advies?.

  Alvast bedankt

Laat ook een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »