Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
14 Nov 2018 | goed reinigbare verf

Sikkens Alpha Rezisto Mat

Op zoek naar muurverf die extreem vlekafstotend en makkelijk reinigbaar is? Stop met zoeken! Sikkens heeft namelijk de Alpha Rezisto Mat op de markt gebracht.

 

Eerlijk is eerlijk: een beetje sceptisch waren we wel. Is de Alpha Rezisto echt vernieuwend of vergelijkbaar met vlekbestendige muurverf van andere merken? Maar het is écht een aanvulling op de muurverf-markt. In dit blog leggen we je uit waarom!

Het verschil tussen vlekbestendige- en vlekafstotende muurverf

Wat er dan zo speciaal is aan Sikkens Alpha Rezisto Mat? Dat deze muurverf vlakafstotend en niet alleen vlekbestendig is. In de video hieronder kun je goed zien wat een vlekafstotende muurverf precies is.

Zoals je in de video ziet, druipt de thee zo van de muur af. Ook andere (vloei)stoffen, zoals soep, saus, chocolademelk en wijn trekken niet in de muurverf, maar blijven er als het ware op liggen.

Hoe heeft Sikkens zo’n vlekafstotende muurverf kunnen ontwikkelen?

Reinigbare muurverf door de Stain Shield Technologie

Wat Sikkens Alpha Rezisto Mat onderscheidt van alle andere soorten reinigbare muurverf, is de unieke Stain Shield Technology. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat vet, vuil en vloeistoffen niet kunnen binnendringen in de verflaag.

De Stain Shield Technology werpt dus letterlijk een “schild” over de verf: een ondoordringbare barièrre waardoor je geen vlekken op de muur krijgt. Ook is deze verf goed bestand tegen de zwarte strepen die schoenen vaak achterlaten. Hierdoor blijven muren langer mooi en is overschilderen minder vaak nodig.

Matte muurverf die niet opglanst

Sikkens Alpha Rezisto Mat is zeer makkelijk verwerkbaar en geeft een mat eindresultaat. Daar waar reinigbare muurverf van concurrenten nogal eens gaat glimmen op de plek waar is schoongemaakt, glanst Alpha Rezisto Mat niet op. Zelfs niet na het herhaaldelijk schoonmaken.

Vuilafstotende verf voor in de keuken en de rest van het huis

Door zijn vlekafstotende eigenschappen, is Alpha Rezisto Mat de ideale muurverf voor in de keuken. Hier werk je dagelijks met vloeistoffen, sauzen en andere producten die vlekken op je muur kunnen achterlaten. Je kunt Sikkens Alpha Rezisto Mat daarom heel goed gebruiken op je keukenwand in plaats van tegels.

Muurverf achter het fornuis is al langer een trend. Dankzij Sikkens Alpha Rezisto Mat is deze trend nu ook praktisch uitvoerbaar zonder dat je iedere week je keukenmuur opnieuw moet schilderen.

Ook in andere ruimtes die intensief gebruikt worden, is een vlekafstotende muurverf ideaal. Dat kan gewoon bij jou thuis in de hal of het trapgat bijvoorbeeld.

De extreme vlekafstotendheid van Sikkens Alpha Rezisto Mat is zelfs zo geschikt bevonden dat hij ook in scholen, ziekenhuizen en horecagelegenheden gebruikt kan worden.

Bestel Sikkens Alpha Rezisto Mat direct online

Sikkens Alpha Rezisto Mat is verkrijgbaar in een emmer van 5- en van 10 liter. Handig, want zo kun je met een emmer gelijk je hele keuken, trapgat en hal schilderen. Zo blijven je muren op cruciale plekken in huis langer schoon en is overschilderen minder vaak nodig!

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »