Je hebt nog geen producten in je winkelwagen...
Terug

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online

01 Nov 2018

Sikkens Componex WR Fast niet meer verkrijgbaar? Gebruik Polyfilla Pro!

Sikkens Componex WR Fast primer was nog niet zo lang geleden de houtvuller voor houtreparatie die in iedere schildersbus te vinden was. Nu deze houtreparatie niet meer verkrijgbaar is, moeten we op zoek naar een alternatief. AkzoNobel heeft Componex WR Fast vervangen door Polyfilla Pro W350. De grote vraag is natuurlijk: is de kwaliteit van deze houtreparatie vergelijkbaar met ons oude Sikkens-product? We hebben beide producten naast elkaar gezet om jou het antwoord op deze vraag te kunnen geven!

 

Sikkens Componex WR Fast is niet meer verkrijgbaar

Sikkens Componex WR Fast was een zeer sneldrogende tweecomponenten houtvuller voor binnen en buiten. Ideaal om schroef- en spijkergaten op te vullen en kleine houtreparaties uit te voeren. Componex WR Fast is niet geschikt voor het uitvoeren van grote houtreparaties. Hier kun je beter Alabastine Houtrotvuller voor gebruiken.

Polyfilla Pro W350: het beste alternatief?

Volgens AkzoNobel is Polyfilla Pro W350 het beste alternatief voor Sikkens Componex WR Fast. Om dat te controleren, hebben we de kenmerken van beide producten naast elkaar gezet. Componex WR Fast en Polyfilla W350 zijn beide:

  • - sneldrogende houtreparatiepasta's op basis van urethaanacrylaat
  • - inzetbaar voor het vullen van kieren, oneffenheden, (kleine) gaten, noesten en windscheuren
  • - zowel binnen als buiten te gebruiken
  • - vrij van oplosmiddellen en geurarm
  • - krimp en zwelvrij zowel tijdens de verwerking als tijdens de doorharding
  • - overschilderbaar met verf op waterbasis en verf op terpentinebasis.

 

Qua samenstelling en kenmerken is Polyfilla Pro W350 dus een volwaardige vervanger voor de Componex WR Fast!

Kies nu voor Polyfilla Pro W350 voor houtreparatie!

Schilders zeggen hun geliefde en bekende product niet graag vaarwel. Soms moet dat echter wanneer de leverancier het product uit productie haalt. Met de Polyfilla Pro W350 heeft AkzoNobel echter een volwaardige vervanger van de Componex WR Fast op de markt gebracht. Deze houtreparatiepasta heeft dezelfde eigenschappen en verwerkingswijze als zijn geliefde voorganger.

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »