Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
20 Oct 2016 | kleurmengmachine

Verf op kleur gemaakt met een kleurmengmachine

Tienduizenden kleurrecepten

Het voordeel van een verfmengmachine is dat er enkele tienduizenden kleurrecepten in zijn opgeslagen. Bovendien krijgt de software regelmatig een update, zodat we altijd de nieuwste verftinten kunnen aanbieden. Heb je eindelijk de perfecte kleur gevonden? Deze kunnen we die gemakkelijk voor je opslaan in onze kleurmengmachine. Zo kunnen we altijd achterhalen welke kleuren je ooit al hebt gebruikt, waardoor we je nog beter kunnen helpen.

Diverse Sigma producten

Wij beschikken over professionele kleurmengmachines. Hierdoor is het voor ons mogelijk om een zeer groot verfassortiment op kleur te mengen. Eén van deze merken is de verf van Sigma. Hierdoor kunnen wij je favoriete Sigma verf voor je op kleur mengen terwijl je in de winkel wacht. Je kunt je Sigma mengverf ook gewoon online bestellen. Wij mengen de verf dan gelijk in de winkel, zodat jij je bestelling de volgende werkdag al in huis hebt!

 

Advies en ondersteuning

Heb je hulp nodig bij je product- of kleurkeuze? Twijfel je over een kleur en wil je hierin worden geadviseerd? Dan ben je uiteraard bij het Verfwebwinkel team aan het juiste adres! Wij hebben jarenlang ervaring en helpen je graag! Je kunt je vraag heel gemakkelijk online stellen, maar je bent uiteraard ook van harte welkom in onze winkel aan de Brugstraat in Roosendaal. We hopen je snel te mogen ontvangen!

Bestel hier Sigma verf op kleur gemengd

Shop online op Verfwebwinkel.nl

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Recente reacties

 • Verf Web Winkel

  Kristian Naalden

  Hoi Thea,

  Bedankt voor je reactie. Je zou een stukje behang naar ons toe kunnen sturen per post. Dan maken wij de kleur exact voor je na!

  Vergeet niet je gegevens te vermelden als je het behang naar ons op stuurt! ;-)

 • Thea Verschoor

  Thursday 20 / 10 / 2016

  Ik wil graag verf laten mengen op de kleur van interiors affairs 218680, kan ik dat ook online bestellen?
  Het gaat erom dat de kleur zo dicht mogelijk bij het behang komt...

Laat ook een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »