Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
03 Jun 2016 | hoeveel M2 per spuitbus

Waarom Rust-Oleum Hard Hat spuitbussen beter dan alle andere?

Rust-Oleum is als fabrikant wereldleider in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige coatings voor de industrie. Dat Rust-Oleum hier succesvol in is, is overduidelijk. Het innovatie proces gaat continu door waarbij er vooral gekeken wordt naar de klant en eindverwerker. Omdat Rust-Oleum staat voor hoogwaardige producten wordt deze ook door steeds meer doe-het-zelvers ontdekt. 

 

Rust-Oleum is altijd in ontwikkeling. De eigenschappen die de producten van Rust-Oleum hebben vragen vooral heel specifieke kennis bij de ontwikkeling van het product, voor welke ondergrond en de toepassingen van het product. Daarin heeft Rust-Oleum zich als marktleider ontwikkeld. 

De voordelen van Rust-Oleum Hard Hat Industriële spuitbussen:

  1. Meer verf in een spuitbus 3 tot 4M2
  2. Verf met meer vaste stoffen
  3. Betere dekkracht van de verf
  4. Geen druipers of zakkers
  5. Langer mooi, hogere kwaliteit pigmenten zorgen voor langer kleur- en glasbehoud.
  6. Verf is licht elastisch
  7. Snelle droging, 10-15 minuten

Één ontwikkeling van Rust-Oleum zijn de . Nummer 1 van de aanbieders met een Top Quality Spray Paint !

Een echte spuitbus zoals je dat een spuitbus mag verwachten. Met een professionele doseerknop, een stoer uiterlijk en natuurlijk de verf die in de spuitbus zit! 

Tip:

Gebruik de spuitbus in combinatie met de Comfort Spray Grip. Maakt van uw spuitbus als het ware een professioneel spuitpistool. Is super comfortabel in gebruik, duurzaam en universeel te gebruiken op elke Rust-Oleum spuitbus en heeft een ergonomisch design!

 

Bijzonder:

Verkrijgbaar in alle gestandaardiseerde - internationale Veiligheidskleuren (gevaar- waarschuwingen- veilige plaatsen enz. enz.) en Identificatie kleuren (water- gas- stoom- zuren- luchtleidingen enz. enz.)

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »