Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
23 Feb 2017 | Farrow and Ball

Waarom zou je een primer van Farrow & Ball gebruiken?

Het is natuurlijk begrijpelijk dat je je wilt richten op het eindresultaat. Maar als je tijd neemt om de ondergrond goed te prepareren komt dit het eindresultaat zeker ten goede. Ook bespaar je jezelf een hoop ellende voor de toekomst, want afbladderen van verf en een oneffen resultaat komen vaak door een slechte voorbereiding.

Door Farrow & Ball Primer & Undercoat te gebruiken slaat u dus twee vliegen 1 klap; het product zorgt voor een uitstekende ondergrond waarop de verf uitermate goed hecht, wat resulteert in een duurzamer eindresultaat en een langere levensduur. Ook vult het kleine oneffenheden in de ondergrond op waardoor een egale afwerking wordt bereikt. Dit is vooral belangrijk als u van lichtere op donkere kleuren overschakelt of vice versa. We hebben zelf de proef op de som genomen en zijn van wit naar rood gegaan, we hebben een stukje zonder en een stukje met primer gedaan, een verbluffend verschil! Zie foto.

Slijtvaste grondverf voor vloeren

Een echte nieuwkomer in het Primer assortiment van Farrow & Ball, is de Wood Floor Primer & Undercoat. Voorheen werd voor Floorpaint Stainblock primer geadviseerd. Het grote nadeel van de Stainblock Primer was de kleur. Deze is licht roze, niet handig als je je vloer All White wilt schilderen.

Het nieuwe assortiment primers van Farrow & Ball is verkrijgbaar in 4 tinten: White & Light Tones, Mid Tones, Red & Warm Tones, Dark Tones. Iedere primer, of het nu voor de de binnen- of buitenmuur is of voor kozijnhout of een houten vloer is speciaal ontwikkeld voor gebruik op een specifieke ondergrond. Een universele primer biedt geen enkele prestatie en duurzaamheid alle ondergronden, dus kies de correcte primer en undercoat voor het oppervlak dat u wilt schilderen.

Farrow & Ball primers zijn dus een essentiële basis voor  een echte Farrow & Ball look & feel!

 

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »