van Verfwebwinkel

Geschreven door:

Shop online
29 Nov 2019

Wijzonol badkamer muurverf: de alleskunner voor vochtige ruimtes!

Vochtige ruimtes, zoals een badkamer of keuken, vragen om speciale aandacht als het gaat om verf. Denk aan de badkamer, wc en andere sanitaire ruimtes, de kelder of bijkeuken. Gelukkig is er speciale muurverf voor deze ruimtes en wij laten je graag kennismaken met de Wijzonol badkamer muurverf!

Wanneer gebruik je een speciale badkamer muurverf?

Een badkamer is gevoelig voor schimmels, doordat er veel vocht en condens in de ruimte aanwezig is. In sommige badkamers of vochtige ruimtes is er ook nog eens minimale ventilatie. Schimmels nestelen zich moeiteloos tussen (voeg)naden van tegels, maar ook tussen een gelakte muur. Het gevolg: donkere kringen, scheuren en verkleuringen in de laklaag op de badkamermuur. Badkamerverf is extreem water- en vochtbestendig en behoudt daardoor makkelijker haar kleur en kwaliteit. Wijzonol badkamer muurverf is dan ook geschikt voor het verven van badkamer tegels, muren, plafonds en zelfs de radiator.

Waarom Wijzonol badkamer muurverf?

Wijzonol is een kwalitatief sterk merk met goede kwaliteit (verf)producten. De badkamer muurverf van Wijzonol is makkelijk te verwerken, oplosmiddelvrij, geurarm en droogt ook nog eens snel. Juist in vochtige ruimtes zijn dit aangename producteigenschappen, omdat vocht niet alleen de muren aantast, maar ook eventuele geuren kan opwekken. Bovendien heeft Wijzonol badkamer muurverf schrobklasse 3. Dit maakt dat het een makkelijk afwasbare muurverf is. Hierdoor kun je de badkamer zonder problemen regelmatig reinigen. 

Badkamermuur en badkamer plafond verven

Met Wijzonol badkamer muurverf heb je een echte alleskunner in huis. De schrobvaste muurverf is namelijk te gebruiken op zowel badkamermuren als het plafond van de badkamer. Daarnaast is Wijzonol badkamer muurverf ook uitermate geschikt voor verfklussen in de kelder, hal, bijkeuken of garage. Vochtplekken zijn verleden tijd, want jouw badkamermuur en badkamer plafond blijven langer als nieuw met Wijzonol badkamer muurverf.  

Wijzonol badkamer muurverf online kopen

Je kunt Wijzonol badkamer muurverf direct online bestellen in onze webshop. Twijfel je nog, of heb je andere vragen? Aarzel niet en neem contact op met onze verfspecialisten. Samen kiezen we de verfbenodigdheden voor jouw verfklus! 

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »