Je hebt nog geen producten in je winkelwagen...

Filteren

Klaar
Filters
Gebruik

Polyfilla Pro

16 Product(en)
Sorteer op:

Polyfilla Pro heette voorheen Probastine

Polyfilla Pro heeft een compleet assortiment reparatiemiddelen voor hout, steen en andere mineraaloppervlakten. Kortom, de perfecte start voor een professioneel eindresultaat.

Of het nu gaat om het schilderen van binnenmuren, houtwerk of gevels: de ondergrond moet altijd perfect zijn voor een optimaal eindresultaat. Aan de zorg voor een perfecte ondergrond herkent u het vakmanschap van een schilder. Polyfilla Pro is ontwikkeld vanuit grondige kennis van de dagelijkse schilderspraktijk. De kwaliteitsproducten van Polyfilla Pro zijn noodzakelijk om tot een professioneel en duurzaam eindresultaat te komen. Voor houtrot reparatie, het vooraf impregneren van door houtrot beschadigd hout en het opvullen van hout of stenen oppervlakten biedt Polyfilla Pro de beste oplossingen.

Probastine / Polyfilla Pro innoveert al meer dan 50 jaar

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt Polyfilla Pro reparatie- en egaliseermiddelen voor de bouw. Innovaties die zorgen voor minder voorbereiding bij een beter resultaat. Een kort lesje geschiedenis over Polyfilla Pro

1956 –   In Nederland wordt Alabastine opgericht. De naam is afgeleid van het woord albast, een gipssoort.
1964 –   Na de bouw van een nieuwe fabriek volgt de Europese expansie. Producten worden onder een plaatselijke merknaam verkocht, zoals Molto in Duitsland, Polyfilla in Frankrijk en Polycell in het VK.
1970 –   Ontwikkeling van de eerste gebruiksklare vuller in tube.
1992 –   Investeringen in de fabrieken om de productie-installaties te moderniseren. Alle productielijnen zijn voortaan hoogst geautomatiseerd.
1999 –   Ontwikkeling van 2 componenten epoxy houtreparatie producten die gemakkelijker in gebruik zijn en beter kunnen worden gemengd.
2002 –   Ontwikkeling van lichtgewicht vulmiddelen die gemakkelijker kunnen worden verwerkt en afgewerkt.
2007 –   Ontwikkeling van een 2 componenten houtvulmiddel op waterbasis voor houtreparaties binnen. Reukloos en milieuvriendelijker.
2008 –   Overname door AkzoNobel. Door ontwikkelen van 2 componenten urethaan-acrylaat houtreparatieproducten die nog sneller drogen, geen epoxy allergie veroorzaken en optimaal overschilderbaar zijn met de nieuwste generatie lakken.
2009 –   Ontwikkeling van extra gladde egaliseermiddelen met een langere open tijd. Lancering van Polyfilla Pro in heel Europa. Een gespecialiseerd gamma voorbereidende producten voor de professionele schilder of decorateur.
2011 –    Merkenwissel van Probastine naar Polyfilla Pro in Nederland. Vertrouwde kwaliteit met een nieuwe uitstraling.

Bekende artikelen van Polyfilla:

Polyfilla staat bekend om haar effectieve opvulmiddelen, afbijtmiddellen, plamuren en acrylaatkitten.

Urethaan Acrylaat is nu de toekomst

Dankzij de innovaties van Polyfilla Pro ligt de toekomst voor houtreparatie nu bij Urethaan Acrylaat en niet bij Epoxy vulmiddelen. Het grote voordeel van Urethaan Acrylaat is de veel langere levensduur ten opzichte van Epoxy. Ook is urethaan acrylaat beter voor het milieu dan epoxy.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »