De geschiedenis van het Nederlandse verfmerk Sigma gaat terug naar de 18e eeuw. Daar is Sigma Coatings ontstaan toen de schilders Varossieau en Vettewinkel hun krachten bundelden. Dankzij de jarenlange ervaring is de verffabrikant inmiddels uitgeroeid tot een gerenommeerd bedrijf.

Sigma Coatings: Breed Assortiment

Sigma, onderdeel van PPG Industries, staat bekend om haar uitgebreide assortiment: van een stijlvaste 4-seizoenen lak, muurverf, grondverf, voorstrijkmiddel tot aan een duurzame buitenverf. Met de producten van deze verfleverancier kun je alle kanten uit! Ieder product heeft daarbij specifieke kenmerken en eigenschappen. Zoek je een primer of grondverf voor een ondergrond als hout, metaal of steen? Of wil je de kozijnen, buitenmuur of gevels eens aanpakken? Onze Verfwebwinkel.nl verfspecialisten kunnen je over al dit soort zaken uitgebreid adviseren!

De professionele doe-het-zelver

Bijzonder aan Sigma is dat zij zich vooral focussen op de doe-het-zelvers. Mensen die kiezen voor kwaliteit en willen werken met professionele materialen. Daarbij staat het leveren van een perfect eindresultaat voorop. Overigens belasten de producten de mens en het milieu zo min mogelijk! Zo weet je zeker dat je veilig aan de slag kunt gaan.

Kleurgebruik in het interieur

Sigma heeft een uitgebreide kleurencollectie. Denk bijvoorbeeld aan de sigma s2u kleurenwaaier. Deze kleurenwaaier bevat ruim tweeduizend kleuren, verdeeld in 1950 NCS-kleuren, 185 bekende RAL-kleuren en 36 metallic kleuren. Zoek je nog jouw ideale kleur Sigma verf, met de kleurwaaier vind je die zeker. Wist je overigens dat een goed kleurgebruik in een ruimte een positieve invloed heeft op de sfeer in en buiten huis? Ook geeft het de gemoedstoestand een flinke boost!

De voordelen van Sigma Coatings:

  • Milieubewuste producten
  • Gecertificeerde kleurmengmachine met 100% Sigma kleurpigmenten.
  • Breed assortiment 
  • Gemakkelijk verwerkbare producten
  • Goede dekking
  • De verf is verkrijgbaar in eindeloos veel verschillende kleuren

Schildertips en - advies

Twijfel je nog over de juiste kleur voor je interieur? Of wil je meer weten over hoe je het beste buiten kunt schilderen met Sigma Coatings verf? Vraag ons gerust om advies! Wij delen onze kennis met je en voorzien je graag van handige verftips!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »