Categorieën

Klaar

Filter

Filters

Klaar

Sikkens

48 Product(en)
Sorteer op:
Meer producten laden

De geschiedenis van het Nederlandse verfmerk Sikkens gaat terug tot 1792. Toen werd het bedrijf opgericht door Wiert Willem in Groningen. Inmiddels is de verffabrikant uitgegroeid tot een internationaal erkend bedrijf in Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren dus een behoorlijke naam opgebouwd en levert producten en diensten waarop je kunt vertrouwen.

Sikkens is onderdeel van AkzoNobel

AkzoNobel is het grootste bedrijf voor verven en lakken ter wereld. Het bedrijf heeft in meer dan 80 landen vestigingen en zo’n 55.000 medewerkers in dienst. AkzoNobel zet zich vooral in om klanten milieuvriendelijke oplossingen te bieden. Wanneer je kiest voor Sikkens-verf dan kun je uitgaan van een goed resultaat van de verfklus. 

Trendy verfkleuren

Sikkens-verf bij Verfwebwinkel.nl is verkrijgbaar in ontzettend veel trendy kleuren. Zo bestaat de nieuwste 5051 kleurenwaaier uit maar liefst 2000 verschillende kleuren. Voor iedere smaak, interieur en stijl is er dus wel een geschikte kleur te vinden. De verf zorgt voor een langdurige fraaie uitstraling van de woning. Naast verf kun je bij ons ook terecht voor de kleine verfaccessoires zoals een verfblik opener, kleurenkaarten- en waaiers en primers.  

Verfwebwinkel.nl is Erkend Sikkens Specialist

Wist je dat Verfwebwinkel.nl een Erkend Sikkens Specialist is? Dit wil zeggen dat onze verfspecialisten alle kennis in huis hebben over deze bijzondere verf. Bovendien hebben wij alle producten van de verffabrikant op voorraad. Wil je de verf morgen in huis? Dan is dit geen enkel probleem! Verder maken wij gebruik van een gecertificeerde Sikkens kleurmengmachine. Zeker weten dat je verf koopt volgens de gegarandeerde kwaliteit! 

Alle voordelen van Sikkens en Verfwebwinkel.nl:

  • Betrouwbare partner met kwalitatieve producten
  • Maakt milieuvriendelijke oplossingen
  • Zorgt voor langdurige fraaie uitstraling van het interieur- en exterieur
  • De verf is verkrijgbaar in eindeloos veel verschillende kleuren
  • Verfwebwinkel.nl is erkend Sikkens specialist

 

Online Sikkens verf bestellen?

Wil je meer informatie over Sikkens? Of wil je meer advies op het gebied van het verven van muren, buitenmuren of plafonds? Laat het ons weten onze verfspecialisten staan voor je klaar!