Betonverf koop je bij Verfwebwinkel!

Wil je betonverf kopen? Verfwebwinkel heeft een ruim assortiment in betonverf. Deze soort verf heeft veel voordelen. Zo geeft het bijvoorbeeld een hippe, industriële uitstraling aan je ruimte. Je kunt hiermee de hele vloer of muur een mooie dekkende kleur geven. Hoe weet je welke betonverf je moet hebben? We helpen je graag door middel van onze keuzehulp.

Kijk naar de ondergrond

Wanneer je kiest voor verf, is het belangrijk dat je eerst kijkt naar de ondergrond die je wilt verven. Een garagevloer heeft een andere soort verf nodig dan een keukenvloer of een badkamer. Bij een keuken of een badkamer kan er immers ook water op de vloer komen; de verf moet dus wel tegen een stootje kunnen.

Wist je dat er zelfs betonverf is voor houten vloeren? Ook voor oppervlakken van kunststof is er speciale betonverf. Denk bijvoorbeeld aan marmoleum, vinyl, linoleum, pvc en laminaat vloeren. Kortom: de ondergrond is de eerste stap voor je keuze in betonverf. 

Intensiteit van gebruik

Hoeveel wordt de vloer gebruikt? Een winkelvloer of een showroom heeft een sterkere verf nodig dan een huiskamer of een keuken. Bovendien heeft een parkeergarage het zwaarder te verduren dan een carport. Je kunt betonverf in verschillende ruimtes gebruiken, maar niet elke betonverf is voor alle ruimtes geschikt. Het is dus belangrijk dat je bij het uitkiezen van de betonverf ook kijkt voor welk gebruik het bedoeld is.

Betonverf voor binnen of buiten?

Betonverf kun je ook buiten gebruiken. Dat doe je door gebruik te maken van 1-component betonverf. Binnen kun je kiezen voor zowel 1 als 2 componenten. De 2-componenten betonverf is geschikt voor professioneel en zelfs industrieel gebruik. Denk bijvoorbeeld aan de garagevloer of een werkplaats met zware machines.

Ga je de betonverf binnen gebruiken in een slaapkamer of een woonkamer? Dan voldoet een 1-components betonverf. In deze categorie bieden we veel verschillende merken aan.

De prijs zegt iets over de kwaliteit

We verkopen bij Verfwebwinkel alleen maar kwaliteitsverf en kwaliteitsspullen, maar bij betonverf is het zeker zo dat de prijs iets zegt over de kwaliteit. Een duurdere verf is vaak van hogere kwaliteit. Dat komt door de grondstoffen waarvan de betonverf wordt gemaakt. Een goedkopere verf is vaak gemaakt van goedkope grondstoffen. Daardoor is de verf wel mooi, maar niet duurzaam. Het hecht minder goed, biedt een minder mooie dekking of het slijt sneller.

Het is dus zeker de moeite waard om te kiezen voor een betonverf uit de hogere prijsklasse. Op die manier profiteer je nog jaren van de betonverf. De investering betaalt zich ook uit: met goedkope verf zul je eens in de zoveel tijd de verf moeten overschilderen. Met verf uit de hogere prijsklasse hoeft dat niet. Dat scheelt je weer een paar blikken verf. Op deze pagina vind jij onze topproducten van betonverf.

Bekijk het ruime assortiment van Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel ben je aan het juiste adres voor betonverf. Of het nu gaat om betonverf voor op de muur of voor op de vloer, of voor binnen of buiten. We hebben een groot assortiment met veel verschillende kleuren. We kunnen ons ook voorstellen dat je het lastig vindt om te kiezen. In dat geval is het een goed idee om onze experts om advies te vragen. We geven je gratis advies en helpen je graag.

Weet je welke verf je wilt bestellen? Bestel dan nog vandaag. Dan heb je de verf morgen in huis. We hebben een eigen voorraad, zodat we zeker weten dat de verf leverbaar is. Alle bestellingen boven de 50 euro verzenden we gratis. Daar word je toch blij van?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »