Het is essentieel om de juiste primers en grondverf te gebruiken. Dit bevordert de kwaliteit en duurzaamheid van de verf.

Met het Little Greene verfsysteem, één laag primer en twee lagen verf, krijgt u het mooiste resultaat.

Little Greene heeft diverse soorten grondverf/primer

  • Intelligent ASP Undercoat
  • Aluminium Wood Primer
  • Wall Primer Sealer 

Intelligent ASP Undercoat:

Little Greene Intelligent ASP Undercoat is een goede kwaliteit primer en grondverf voor de waterdragen verven van Little Greene. Intelligent ASP Undercoat is een milieuvriendelijk alternatief voor de olie-gedragen grondverven.

Aluminium Wood Primer:

Aluminium Wood Primer van Little Greene is een hoge kwaliteit aluminium primer met uitstekende prestaties buiten op zachthout en hardhout. Little Greene Aluminium Wood Primer is speciaal ontwikkeld voor harshoudend hout om "zweten" en noestvlekken te voorkomen. Deze primer is alleen in het roze verkrijgbaar.

Voor de muren adviseren we Wall Sealer primer

Wall Primer Sealer van Little Greene is een hoogwaardige grondverf op waterbasis voor muren en plafonds.
Ideaal voor het voorbereiden van nieuw pleisterwerk en brokkelige of gerepareerde oppervlakken, als een voorstrijkmiddel voor onbehandelde en zuigende ondergronden zoals beton, gips of stucwerk. Wall Primer Sealer biedt de ideale ondergrond voor het aanbrengen van alle muurverven van Little Greene. 

Alle genoemde primers zijn in alle kleuren verkrijgbaar, dit betekent dus dat we voor alle verf van Little Greene een geschikte primer en grondverf hebben.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »