Mathys heeft diverse beitsen en vernissen in hun assortiment die inmiddels hun voetsporen wel verdiend hebben. Onderstaand leest u in het kort wat er in het assortiment Mathys beitsen en vernissen zit.

Mathys Fassitek:

Mathys Fassitek is een impregnerende, niet filmvormende beits voor op hout. Naast de Fassitek is er ook de Fassitek Thixo. Deze makkelijk te verwerken thixotrope beits heeft dezelfde eigenschappen. Beide producten zijn diverse houtkleuren verkrijgbaar. Verder is er ook nog de Fassitek Aqua Opaque, deze watergedragen zijdeglanzende dekkende beits voor buiten, biedt een duurzame bescherming terwijl de structuur van het hout zichtbaar blijft.

Mathys Fassithane:

De Mathys Fassithane daarentegen is een kras- en slijtvaste vernis voor binnen en buiten en net als de Fassitek in diverse houtkleuren leverbaar. Fassithane is verkrijgbaar in Gloss, Satin en Mat.

Mathys Fassicoat:

De Mathys Fassicoat is een dekkend één-pot-systeem. Het speciale aan de Fassicoat is dat deze op basis van soya-alkydhars is, waardoor deze duurzaam, beter voor het milieu en uiterst prettig in gebruik is.

Mathys Vernac:

Voor non-ferro metalen en harde kunststof heeft Mathys de Vernac op de markt gebracht. Mathys Vernac is een transparante acrylaat vernis geschikt voor bescherming van non-ferro metalen en harde polyester en leverbaar in Vernac Gloss en Vernac Satin.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »