Dacfill:

Er zijn diverse producten voor allerlei uiteenlopende 'dakproblemen'. De meeste bekende en gebruikte dakreparatie van Mathys is de Mathys Dacfill.

Mathys Dacfill: Dit is een één-component, superelastisch waterdicht daksysteem dat gemakkelijk aangebracht kan worden en zeer effectief is. Uiteraard bestand tegen UV, zure regen, hitte, vorst en vervuiling.

Dacfill HZ: is de twee componenten-versie van de Dacfill en is een 100% waterdicht systeem. Sneldrogend en blijvend elastisch. Dakfill HZ vormt een naadloze afdichting voor platte daken indien de Dakfill alleen niet volstaat kan dit versterkt worden met Dacfill vlies of Dacfil HZ glasvezel versterkt vlies.

Dakpannen schilderen met Dac Hydro:

Mathys Dac Hydro Plus maakt oude dakpannen weer als nieuw. Met deze flexibele en duurzame watergedragen verf vernieuwt en beschermt u verschillende typen dakpannen in twee lagen. Met de Mathys Dac Hydro D bent u in 1 laag klaar. Dit product beschermt betonnen en terracotta dakpannen in 1 laag. ( in tegenstelling tot de Dac hydro Plus)

Lekkende Dakgoot??

Hiervoor is de oplossing; Mathys Fillcoat,
Mathys Fillcoat is een waterdichtingsproduct voor daken en goten. Fillcoat hecht op bitumen, metaal, hard PVC, polyester en zelfs op glas. Voor de grotere lekkages heeft Mathys de Dacfill met Vezels. Deze onmiddelijke waterdichting stopt lekkages; en bevat vezels om scheurtjes tot 2mm te dichten. 
Of kies voor de alles-in-één reparatiekit van Fillcoat. Hierin zit alles wat u nodig heeft om de lekkende dakgoot te repareren.

Andere Lekkage?

Met de Leakseal van Mathys kunt u gemakkelijk de lekkage dicht spuiten. Deze rubberachtige beschermende coating die ontwikkeld is voor het vullen en afdichten van lekkages en scheurtjes is gemakkelijk in gebruik en leverbaar in 4 kleuren.

Voorbehandelingen:

Mathys Primer 44HS is een fixeer- en hechtlaag voor poreuze en ongeschilderde minerale ondergronden. Ideaal dus voor daken en buitenmuren! Primer 44HS is uiterst UV bestendig en snel waterbestendig.

Mathys Pegafix Universal fixeert poederende en licht-krijtende ondergronden, zodat er een goede hechting ontstaat met de afwerklaag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »