Reparatiemiddelen

8 Product(en)
Filter producten

Er is geen mooi eindresultaat mogelijk als de ondergrond vol met gaten en scheuren zit. Vandaar dat een goede voorbereiding en grondige reparatie vaak nodig is.


Rust-Oleum heeft diverse reparatiemiddelen in hun assortiment die voor alle ondergronden een oplossing bieden.

Zo zijn er reparatiemiddelen op basis van

  • Epoxy
  • Asfalt
  • Cement/ Beton

Reparatiemiddel o.b.v. Epoxy:


Voor de kleine gaatjes, scheurtjes en oneffenheden in beton is de Rust-Oleum 5412 geschikt.  
Zijn de gaten groter dan is het verstandig om voor het ijzersterke Rust-Oleum 5190 te kiezen.  Dit is een zeer sterke epoxy reparatiemortel voor het snel en economisch repareren van grote gaten en/of andere onvolkomenheden in beton.
Liever iets dat oplosmiddelvrij is in gebruik? Deze lichtgewicht en krimpvrije epoxy reparatiemortel 5140 voor reparaties van betonvloeren en muren is dan de beste optie. Sterker dan betonen bestand tegen zware voertuigen is de Rust-Oleum 5180. Deze Epoxy Reparatiemortel is een zeer sterke epoxy reparatiemortel speciaal voor het repareren van beschadigde vloeren.
Verticaal bijwerken? Dan gebruik je de 5110 Vert-Patch, een speciale lichtgewicht vuller voor het repareren van verticaal beton, stucwerk en metselwerk. 
Weinig tijd? Rust-Oleum Speed Patch 5150 is een snel drogende reparatiemortel met een hoge sterkte voor een snelle reparatie van door vorstschade gescheurd, geërodeerd en gebarsten beton, trappen, goten, opritten, kroonlijsten enz.
Flexibel vulmiddel nodigRust-Oleum 5160 Flexibele Voegmortel is een gietbare en flexibele polyurethaan voegenvuller met een hoge slijtvastheid en een goede bestandheid tegen chemicaliën en snel weer belastbaar.

Reparatiemiddel o.b.v. Asfalt:


Een onmiddelijk herstel van gaten in asfalt en beton kan met de Asfalt repair 5410. Dit product hoeft niet voorgemengd te worden en is makkelijk aan te brengen zeker in combinatie met de stamper. Asfalt Repair 5410 kan meteen na het aanbrengen bereden worden.

Reparatiemiddel o.b.v. Cement/Beton


Rust-Oleum EpoxyShield BETONREPARATIEMORTEL is een poedervormig reparatieproduct op basis van cement en harsen voor binnen- en buitenwerken. Het wordt geleverd in een handige set waarbij al het materiaal aanwezig is.