Rust-Oleum betonreparatie kopen

Er is geen mooi eindresultaat mogelijk op beton dat vol met gaten en scheuren zit. Vandaar dat een goede voorbereiding en grondige betonreparatie vaak nodig is. Verfwebwinkel adviseert in dit geval de betonreparatiemortels van Rust-Oleum.

Betonreparatiemortel

Rust-Oleum biedt diverse soorten betonreparatiemortel. Afhankelijk van de ondergrond kies je voor een van de volgende reparatiemiddelen:

 • Rust-Oleum 5412 Epoxyplamuur voor betonreparatie
  • Voor het repareren van kleine gaatjes, scheurtjes en oneffenheden in beton is de Rust-Oleum 5412 Epoxyplamuur en Rust-Oleum Epoxy Putty 5412 geschikt. De betonreparatie kan rechtstreeks op horizontale en verticale oppervlakken worden toegepast. Ideaal voor op betonnen vloeren en wanden dus!
 • Rust-Oleum 5190 Epoxy Reparatiemortel Diepvuller
  • Wil je diepe gaten in een betonnen vloer repareren? Dan kun je het beste voor Rust-Oleum 5190 Reparatiemortel Diepvuller kiezen. Dit is een zeer sterke epoxy reparatiemortel, zelfs sterker dan beton! Door de perfecte hechting van dit ijzersterke reparatiemiddel is je betonreparatie onverwoestbaar.
 • Rust-Oleum 5180 Epoxy Reparatiemortel
  • Rust-Oleum 5180 is sterker dan beton en bestand tegen zware voertuigen en chemicaliën. Deze Epoxy Reparatiemortel is speciaal ontwikkeld voor het repareren van beschadigde betonnen vloeren en trappen binnen en buiten. Na aanbrengen is de ondergrond weer snel belastbaar.
 • Rust-Oleum 5110 Verticale Reparatiemortel
  • Wil je een verticale ondergrond bijwerken, zoals een gestucte binnenmuur of gemetselde buitenmuur? Gebruik dan de 5110 Verti Patch van Rust-Oleum. Deze speciale lichtgewicht vuller is het perfecte reparatiemiddel voor verticaal beton, stucwerk en metselwerk.

Betonreparatie

Alles voor betonreparatie koop je online in de webshop van Verfwebwinkel. Hier vind je de professionele reparatiemiddelen van Rust-Oleum. Vanaf 50 euro bestelwaarde, wordt jouw bestelling gratis thuisbezorgd. Ook voor gratis deskundig advies van de vakman kun je bij ons terecht via de site, telefoon of WhatsApp.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »