Vloercoating

8 Product(en)
Filter producten

Vloercoatings zijn er in alle kleuren en alle glansgraden.

Kies de betoncoating die het beste bij je ondergrond past en let hierbij op glansgraad, kleur en lichtinval. Het assortiment betoncoatings van Rust-Oleum is zeer uitgebreid en mocht je vloer niet helemaal glad zijn, zijn er ook verschillende reparatie producten verkrijgbaar. Hiermee kun je gemakkelijk putten en andere oneffenheden herstellen, zodat je een optimaal resultaat krijgt.

Rust-Oleum heeft één- en twee componenten vloercoatings in het assortiment.

1- componenten vloercoating:

Rust-Oleum Vloercoating 7200 en de Rust-Oleum Vloercoating 7250 zijn hierbij veruit de meest gebruiksvriendelijke producten. Nadat bv de Vloerprimer 7201 aangebracht is kan de hoogglanzende vloercoating 7200 of de zijdeglanzende vloercoating 7250 aangebracht worden. Deze kras- stoot- en slijtvaste verf is ideaal voor de vloer in uw garage, balkon of schuurtje. Sterk, makkelijk in gebruik en zeer vriendelijk geprijsd.

Is de ondergrond licht vochtig? Geen probleem! Rust-Oleum Tarmacoat is ook aan te brengen op licht vochtige ondergronden. Tarmacoat is ideaal voor parkeervakken, speelplaatsen, op asfalt, straatstenen, bitumen, lijnmarkering en tennisvelden. Gemakkelijk aan te brengen met een kwast of roller en na 24 uur al droog en beloopbaar.

2- componenten vloercoating:

Rust-Oleum Polycoat 4900 is een super sterke vernis voor binnen en buiten. Bescherm uw hout en/of beton,  met deze matte, niet vergelende vernis.

Rust-Oleum Epoxysysteem 9100 is gebaseerd op tweecomponenten oplosmiddelhoudende epoxyharsen. Rustoleum 9100 is lood- en chromaatvrij, bevat speciale roestwerende pigmenten en is geschikt voor op vloeren en op metaal.

Rust-O-Thane 9200 is een zijdeglanzende polyurethaan op waterbasis voor een zeer duurzame en kleurvaste deklaag op gecoate vloeren, gecoate muren en metaal.

Rust-O-Thane Polyurethaan 9600 is een flexibele, slijtvaste, chemicaliënbestendige, duurzame
2-componenten coating die geschikt is voor op vloeren, metaal en muren.

Vloer schilderen in een koel- of vriescel? Geen probleem voor de Rust-Oleum Coldmax Rapid 9700.
Speciaal voor wanneer er extra bescherming nodig is tegen zwaar verkeer of chemicaliën. Deze veelzijdige coating kan zowel binnen als buiten gebruikt worden op balkons, gallerijen, koelcellen en vriesruimtes en is gecertificeerd voor direct voedselcontact.