Sigma primer voordelig kopen is zo gedaan. Het assortiment Sigma primers bevat onder andere:

  • Sigma primer
  • Sigma S2U Primer
  • Sigma Rapid Primer
  • Sigma Multiprimer

Met deze verschillende primers maak je van iedere schilderklus een succes! Kies de primer die het beste bij jouw verfproject past en koop Sigma primer online!

Sigma primer - Sigma grondverf

Sigma primer is ook wel bekend onder de noemer Sigma grondverf. Primer en grondverf zijn namelijk gewoon hetzelfde! Een primer verbetert het eindresultaat van je verfklus. Door het gebruik van de juiste Sigma primer heb je langer plezier van je schilderwerk. Iedere Sigma verf heeft een bijbehorend type grondverf. Zo is de Sigma S2U Primer uitermate geschikt voor vierseizoenenonderhoud, kortom de ideale Sigma grondverf voor hout buiten. De Sigma Amarol Primer staat bekend om zijn goede dekking en de Sigma Rapid Primer is snel overschilderbaar. Sigma Torno Primer is een van de primers die beschikt over DUBOkeur®. Sigma Multiprimer is ideaal voor stalen, metalen en kunststof ondergronden en voor muren en plafonds gebruik je Sigma Renova Isotop Primer. Lees verder voor meer informatie over de verschillende Sigma Primers.

Sigma S2U Primer

Sigma S2U Primer gebruik je voordat je gaat schilderen met Sigma S2U Gloss of Satin. Deze grondverf is ideaal voor vierseizoenenonderhoud. Net als de Sigma S2U Allure Primer is hij al vanaf 0°C tot 30°C te gebruiken. Gebruik Sigma S2U Allure Primer voor de S2U Allure Gloss. De Sigma S2U Allure Primer en Sigma S2U Nova Primer beschikken bovendien over DUBOkeur®. Gebruik de Sigma S2U Nova Primer voordat je met Sigma S2U Nova Gloss, Satin of Matt aan de slag gaat.

Sigma Amarol Primer

Sigma Amarol Primer gebruik je voordat je bijvoorbeeld een laag Schakelverf Semi-Gloss aanbrengt. De Amarol primer is een van de eerste grondverven op de markt. Dankzij zijn hoge dekkracht en goede hechting zet hij de standaard voor een goede grondverf.

Sigma Rapid Primer

Sigma Rapid Primer droogt snel, waardoor je hem al na 4 uur kunt aflakken. Zo kun je op één dag meerdere lagen aanbrengen. Goed te combineren met de Sigma Rapid Satin of Gloss. Ook deze verven zijn sneldrogend.

Sigma Torno Primer

Sigma Torno Primer is de ideale (over)grondverf voor buiten. Deze primer is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een goede dekking en droogt snel. Werk deze primer af met Sigma Torno Satin voor een zijdeglans effect of Sigma Torno Semi-Gloss voor een halfglanzende afwerking.

Sigma Multiprimer

Sigma Multiprimer is de perfecte basis voor metaal en kunststof. Door zijn corrosiewerende eigenschappen is hij perfect voor het schilderen van stalen ondergronden buitenshuis. Sigma Multiprimer Aqua is een Sigma grondverf die ook binnen gebruikt kan worden. Deze watergedragen primer is gemakkelijk verwerkbaar. Sigma Multiprimer Rapid is de ideale primer voor als je meerdere lagen op één dag wil aanbrengen. Deze grondverf is namelijk al na 2 uur droog!

Specificaties Sigma Primer

Sigma Primer onderscheidt zich van andere primers door deze specificaties:

  • Sneldrogend
  • Uitmuntende dekking
  • Snel overschilderbaar
  • Gemakkelijk te verwerken

Assortiment Sigma Primer

Bekijk het ruime assortiment Sigma Primer / grondverf online op deze webpagina.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »