Sikkens verf kopen

Sikkens verf online bestellen met korting tot wel 40% doe je online in de Sikkens shop van Verfwebwinkel.nl. Bij ons profiteer je altijd van een uitgebreid Sikkens verfassortiment tegen de beste prijs. Verfwebwinkel.nl is officieel partner van Sikkens. Wij mogen daarom het Certificaat Online Sikkens Specialist dragen. Wil je Sikkens verf kopen? Op deze pagina vind je alles over het merk Sikkens en ons ruime aanbod Sikkens verf.

Het assortiment van Sikkens bestaat uit:

 • Sikkens verf
 • Sikkens muurverf
 • Sikkens grondverf
 • Sikkens primer
 • Sikkens beits

Met ons uitgebreide assortiment verf klaar je iedere schilderklus in no time. Kies de verf die aansluit bij het te schilderen oppervlak en bestel direct online bij Verfwebwinkel.

Bij Verfwebwinkel wordt de Sikkens professional lijn aangeboden, dit in tegenstelling tot de Sikkens verf in bouwmarkten waar alleen de basis verf te verkrijgen is. En toch bieden we de goedkoopste Sikkens verf aan!

Sikkens verf online kopen

Sikkens verf online kopen is veel voordeliger dan in de winkel. Bij Verfwebwinkel profiteer je namelijk van kortingen tot wel 40%! Hier koop je het uitgebreide verfassortiment van Sikkens online voor een betere prijs dan in de fysieke winkel.

Kies voor Sikkens verf voor het lakken van hout en metaal. Onbehandelde ondergronden moeten vaak eerst gegrond worden met een Sikkens grondverf. Voor een transparante beschermlaag over je houtwerk gebruik je Sikkens beits.

Voor het schilderen van muren en plafonds is er speciale Sikkens muurverf. Op slecht hechtende of sterk zuigende muren gebruik je eerst een Sikkens primer.

Met de professionele verven van Sikkens ziet iedere ondergrond er weer perfect uit en is hij voor jaren beschermd. Niet gek ook dat zowel de professionele schilder als de fanatieke doe-het-zelver graag voor Sikkens verf kiest!

Sikkens lak

Sikkens lak is verkrijgbaar onder de naam Sikkens Rubbol. Het blijft echter niet bij één soort: er zijn verschillende soorten Rubbol lakverf op de markt voor iedere schilderklus. Kies ervoor een Sikkens binnenlak of speciale Sikkens buitenlak te kopen en geniet jarenlang van een super duurzaam resultaat.

Wat is de beste Sikkens buitenlak?

Om Sikkens lak buiten te kunnen gebruiken kies je voor speciale Sikkens buitenlak. Dit zijn bijvoorbeeld Sikkens Rubbol XD High Gloss en Sikkens Rubbol XD Semi-Gloss. Dit zijn de beste Sikkens lakken voor buiten. Deze buitenlakken bieden zelfs tot 10 jaar bescherming! Ook Sikkens Rubbol SB is een goede hoogglanslak voor buiten.

Sikkens grondverf

Sikkens grondverf gebruik je als basis voor de Sikkens lak. Vandaar dat ook de grondverf van Sikkens wordt verkocht onder de naam Sikkens Rubbol. Er zijn zowel Sikkens primers voor binnen en buiten als specifieke buitenprimers op de markt. De grondverven van Sikkens zorgen voor een betere hechting van de verf op het oppervlak.

Hoe lang moet Sikkens grondverf drogen?

Sikkens grondverf heeft een droogtijd van ongeveer 2 uur. Dan is de grondverf stofdroog en kleefvrij. Na ongeveer 18 uur is Sikkens grondverf overschilderbaar.

Welke grondverf gebruik je voor Sikkens buitenlak?

Je kunt Sikkens Rubbol Primer gebruiken als grondverf voor Sikkens buitenlak. Sikkens Rubbol Primer is een grondverf op terpentinebasis voor buiten. Deze primer staat bekend om zijn goede hechting op verschillende ondergronden.

Sikkens beits

Sikkens beits is verkrijgbaar onder de noemer Sikkens Cetol. Deze beitsen beschermen diverse houtsoorten. Door de veelal transparante uitwerking, wordt de houtstructuur extra benadrukt. Dit zorgt voor een fraai resultaat.

Sikkens muurverf

Sikkens muurverf geeft je muren een professionele finishing touch. Deze muurverven behoren tot de serie Sikkens Alpha. Sikkens muurverf heb je in verschillende afwerkingen: van extreem mat tot zijdeglans. Allemaal bieden ze een geweldige dekking binnen of buitenshuis. Regelmatig is er een Sikkens muurverf aanbieding bij Verfwebwinkel.

Welke Sikkens muurverf?

Welke Sikkens muurverf je nodig hebt voor jouw schilderklus is afhankelijk van de situatie en wensen. Sikkens muurverf valt onder de Sikkens Alpha serie. De Alpha serie is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Van zijdeglans tot extreem mat. De Alpha serie is geschikt voor zowel binnen als buitenshuis.

Hoeveel Sikkens muurverf heb je nodig?

Als je wilt berekenen hoeveel liter Sikkens muurverf je nodig hebt voor jouw schilderwerk moet je rekening houden met verschillende dingen. Bijvoorbeeld de verfsoort, de dekkingskracht, de zuigkracht van het oppervlak en de complete oppervlakte van de ruimte. Het rendement van Sikkens muurverf is ongeveer 8 m² per liter, maar let op: dit is sterk afhankelijk van de ondergrond en inzuiging.

Welke Sikkens muurverf is geschikt voor glasvezelbehang?

Niet iedere muurverf is geschikt om te gebruiken op glasvezelbehang. Voordat je aan jouw schilderklus begint moet je hier dus rekening mee houden. Je kunt hiervoor het beste de professionele Sikkens muurverf gebruiken, bijvoorbeeld Sikkens Alpha Projecttex.

Sikkens primer

Sikkens primer voor muren en plafonds valt ook onder de noemer Sikkens Alpha. Er zijn specifieke primers voor binnen op de markt, maar er is ook een primer voor binnen en buiten. Een voorstrijkmiddel fixeert de ondergrond en vermindert de zuiging ervan. De perfecte voorbehandeling van een te schilderen muur of plafond!

Hoe breng ik Sikkens muurverf aan?

Muurverf van Sikkens kun je het beste onverdund aanbrengen met een (blok)kwast of roller. Je kunt Sikkens muurverf ook verspuiten. Dat kan met een Airless-spuit. Je verdunt dan de muurverf met 0-2% water en gebruikt een spuitdruk van 160 tot 180 bar. De spuitopening is 0,38 tot 0,53mm.

Hoelang is Sikkens verf houdbaar?

Sikkens verf is van hoge kwaliteit en minimaal 1 jaar houdbaar. De maximale houdbaarheid is afhankelijk van diverse factoren en om die reden niet exact aan te geven. Belangrijk is dat Sikkens verf bij een constante temperatuur wordt bewaard, het deksel goed wordt afgesloten en de luchtvochtigheid niet te hoog is. Op ons blog lees je nog meer over de houdbaarheid van Sikkens verf.

Kan ik Sikkens verf schoonmaken?

Of je Sikkens verf (goed) kunt schoonmaken is afhankelijk van het type verf wat je kiest en wordt bepaald aan de hand van een ‘schrobklasse’. De schrobklasse (1, 2 of 3) van verf wordt bepaald volgens de DIN EN-standaard. Ben je dus op zoek naar een Sikkens verf die schoon te maken is? Let daar op voor de aanschaf!

Kun je Sikkens muurverf over reeds geschilderde muren gebruiken?

Sikkens muurverf kan in principe over reeds geschilderde muren gebruikt worden. Zolang deze muren schoon, droog, niet poederend en vetvrij zijn. De dekkracht van Sikkens muurverf is wel afhankelijk van de kleur- en zuigkracht van de ondergrond.

Waar koop je de goedkoopste Sikkens verf?

De goedkoopste Sikkens verf koop je natuurlijk bij Verfwebwinkel. Wij zijn officieel partner van Sikkens en hanteren hierdoor altijd mooie kortingen, tot wel 40%! Je koopt jouw Sikkens verf dus altijd voordelig online.

Welke Sikkens verf is geschikt voor binnen?

Deze Sikkens verfsoorten zijn geschikt voor binnen:

 • Sikkens Rubbol Satura
 • Sikkens Rubbol AZ
 • Sikkens Rubbol Primer
 • Sikkens Alpha Rezisto
 • Sikkens Rubbol BL
 • Sikkens Alpha Projecttex
 • Sikkens Alphatex
 • Sikkens Wapex
 • Sikkens Rubbol Finura

Welke Sikkens verf is geschikt voor buiten?

Deze Sikkens verfsoorten zijn geschikt voor buiten:

 • Sikkens Rubbol XD
 • Sikkens Rubbol Primer
 • Sikkens Rubbol SD
 • Sikkens Rubbol EPS
 • Sikkens Rubbol Satura
 • Sikkens Rubbol AZ
 • Sikkens Alphatex
 • Sikkens Cetol
 • Sikkens Alpha Topcoat

Aanbieding Sikkens verf

Sikkens verf, het summum van de verfmerken, kent een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Toch kunnen we ons goed voorstellen dat bij afname van meerdere blikken verf de kosten fors oplopen. Wij van Verfwebwinkel geven daarom standaard korting op alle Sikkens verf. Sikkens is dus altijd voordelig in onze winkel. Deze vaste korting wordt weergegeven op de productpagina van de verf naar wens. Naast deze structurele kortingsacties houden we frequent een Sikkens verf aanbieding voor extra korting!

Sikkens aanbiedingen bij Verfwebwinkel

Als je wilt weten wanneer de volgende Sikkens verf in de aanbieding is, bijvoorbeeld een Sikkens mengverf aanbieding, raden we je aan ons te volgen op social media en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, zo weet je direct wanneer er weer een Sikkens aanbieding is.

Specificaties Sikkens verf

Sikkens beschikt over diverse soorten verf die aan de hoogste specificaties en eisen voldoen, waaronder:

 • Zorgen voor een professioneel eindresultaat
 • Zijn uiterst duurzaam
 • Sikkens verf voor binnen en buiten
 • Voor iedere schilderklus een specifieke verf

Behoefte aan een speciale kleur Sikkens verf? Wij zorgen voor uw Sikkens mengverf in vrijwel alle kleuren. Vraag naar de mogelijkheden bij onze Sikkens verfexperts!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »