De decoratieve spuitbussen van Rust-Oleum zijn ideaal voor het schilderen van objecten binnen- en buitenshuis. Voor iedere schilderklus is een Rust-Oleum spuitbus te vinden. Kies voor een matte, glanzende, metallic, glow in the dark of fluorescerende afwerking. Bestel je decoratieve spuitbussen heel voordelig bij Verfwebwinkel. Hier betaal je nooit teveel voor jouw spuitbus verf. Bovendien ontvang je bestellingen die je vandaag voor 17.00 uur doet, de volgende werkdag bij je thuis. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je decoratieve spuitbussen bij Verfwebwinkel! Je vindt alle decoratieve spuitbussen van Rust-Oleum op deze pagina.

Rust-Oleum Painters Touch

De Rust-Oleum Painters Touch spuitverf kan worden gebruikt voor het spuiten van deuren, kozijnen, meubels en andere objecten. Kies voor de Rust-Oleum Painters Touch Spuitbussen in diverse kleuren of de Rust-Oleum Painters Touch Metallic. Voor een betere hechting kun je Rust-Oleum Painters Touch Hechtprimer gebruiken.

Rust-Oleum Stove & BBQ Black Matt

De Rust-Oleum Stove & BBQ Black Matt spuitbus bevat een hittebestendige verf die ideaal is voor het schilderen van kachels en barbecues. Ook andere metalen voorwerpen die snel warm worden, zoals radiatoren en motoren, kunnen goed met deze hittebestendige spuitverf worden behandeld.

Rust-Oleum Schoolbordverf

Met Rust-Oleum Schoolbordverf creëer je een matzwart, beschrijfbaar oppervlak, net als een schoolbord. Deze schoolbordverf is stevig, krasbestendig en te gebruiken op diverse ondergronden, waaronder hout, metaal, glas, plastic, vezelplaat en karton.

Rust-Oleum Radiatorspray Enamel

Rust-Oleum Radiatorspray Enamel is een hittebestendige en zeer sterke radiatorlak. Het bijzondere aan deze radiatorverf is dat hij na verloop van tijd niet vergeeld. Je radiator blijft dus mooi wit. Koop de radiatorspray van Rust-Oleum in hoogglans of zijdeglans wit.

Rust-Oleum Fluorescerend geel

Met de Rust-Oleum Fluorescerend gele spuitverf creëer je een fluorescerend geel oppervlak op allerlei ondergronden. De verf is krasbestendig en geeft een matte afwerking op onder andere hout, metaal en glas.

Rust-OIeum Polyurethaan vernis spuitbus

De Rust-Oleum Polyurethaan vernis spuitbus is verkrijgbaar in een hoogglans en matte afwerking. Met deze spuitbus met vernis bescherm en versterk je bijna alle ondergronden, zoals hout, glas en metaal. De vernis vergeelt niet.

Rust-Oleum Crystal Clear Vernis

Rust-Oleum Crystal Clear Vernis is een transparante vernis die niet vergeelt. Hij beschermt en verfraait geschilderde oppervlakken van bijvoorbeeld hout, keramiek, kunststof en metaal. Deze vernis droogt snel en zorgt voor een duurzaam schilderresultaat. Verkrijgbaar in hoogglans, zijdeglans en mat.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »