In Nederland en Belgie zijn de producten van Timberex nog niet zo heel bekend, maar ze hebben echt hele mooie producten in hun assortiment.

Vooral gericht op vloeren worden mede door Timberex producten de mooiste ruimtes gemaakt, maar naast alleen mooi te zijn hebben ze meer. De producten van Timberex zijn ISO 9001- en BSEN71-gecertificeerd en de oliën zijn allemaal gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen en voldoen aan de meest recente internationale gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Zo voldoen de producten van Timberex bv allemaal aan VOC2010 en zijn EN71-3-gecertificeerd (veiligheid van voeding en speelgoed).

Om het overzichtelijk te houden zijn de producten van Timberex producten in gedeeld in:

  • Beschermen 
  • Onderhoud

Beschermen:

Onbehandeld hout wordt vies, vuil en grauw. Bovendien is een onbehandelde vloer niet goed schoon te houden. Vandaar dat deze behandeld dient te worden. Door te kiezen voor de producten van Timberex kiest u voor de afwerking van uw keuze maar ook voor producten die  voldoen aan de meest recente internationale gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Ze voldoen allemaal aan VOC2010 en zijn EN71-3-gecertificeerd (veiligheid van voeding en speelgoed). 
Daardoor zijn de producten van Timberex ook veilig te gebruiken op meubels, kinderstoelen, ledikantjes, houten kinderspeelgoed. Dat is nog eens 100% kindvriendelijke verf.
Timberex heeft ook diverse veilige producten. Zo zijn bv de Timberex Heavy Duty hout olieën uitgerust met een anti-slip additief zodat deze voldoen aan de Duitse anti-slip classificering R9.

Onderhoud:

Wat mooi is moet mooi blijven! Daarom is het belangrijk om de met Timberex bewerkte ondergronden goed te onderhouden.
Timberex heeft biologisch afbreekbare, Ph-neutrale reinigings- en onderhoudsproducten om wat mooi is mooi te laten, wat bescherming nodig heeft te beschermen en om hier en daar wat vlekjes weg te werken.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »