Hoe mooi het eindresultaat ook is, als een vloer niet goed wordt onderhouden valt alles in het niet.

Daardoor heeft Timberex diverse onderhoudsmiddelen in het assortiment, speciaal afgestemd op hun producten. Onder te verdelen in:

  • Reinigen
  • Onderhouden

Reinigen:

TIMBEREX Oil & Wax Remover biedt een alternatief voor schuren doordat het chemisch alle olie- en wasresten verwijdert van een houten oppervlak zonder het hout te beschadigen. De sterkte van dit product kan heel simpel handmatig aangepast worden. Timberex Olie & Wax verwijderaar werkt doeltreffend, tast het hout niet aan en is eenvoudig in het gebruik.

Timberex Bio-C Cleaner is een Ph-neutraal reinigingsmiddel voor geoliede oppervlakken. Timberex Bio C Naturel is zonder oplosmiddelen en is biologisch afbreekbaar. Dit product schuimt niet en laat geen vegen na.

Onderhouden:

Mouse:

Met Timberguard Mousse lijkt u meubilair weer als nieuw. Timberguard Mousse bevat een UV filter en beschermt tegen schimmels en algen.
Timberex Satin Oil Gold Mouse is een onderhoudsschuim voor geoliede vloeren. Timberex Satin Oil Gold Mousse helpt bij het verwijderen van vlekken en bij het herstellen van de oppervlakteafwerking

Olie:

Timberex Satin Oil wordt gebruikt voor periodiek onderhoud van vloeren die behandeld zijn met Timberex Natural, Timberex Heavy Duty of Timberex Coloured.
Timberex Satin Oil is een onderhoudsolie voor geoliede oppervlakken. Timberex Satin Oil is leverbaar in naturel en Satin Oil wit, de olie dringt diep in de ondergrond en droogt snel.

Om uw vloeren die behandeld zijn met Timberex Gold, Timberex Free en Timberex Wax-Oil periodiek te onderhouden en er daardoor langer plezier vna te hebben gebruikt u de Timberex Satin Oil Gold

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »