Trimetal Verf is al jaren een van de bekende merken in de verfwereld.

Geliefd door de professionele schilder maar ook de doe-het-zelver gebruikt steeds meer Trimetal. Waarom? Omdat Trimetal een betrouwbare verf met constante kwaliteit maakt met een resultaat. Schilders weten gewoon wat ze aan Trimetal hebben! Of het nu gaat om watergedragen of terpentine verdunbare lak. Trimetal heeft in beide systemen voortreffelijke lakken van bewezen kwaliteit.

Trimetal staat bekend om zijn kwaliteit en professionaliteit en is prettig in gebruik.

Hierdoor weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit en jaren vooruit kunt, en dat je onder allerlei weersomstandigheden een goed resultaat kunt halen als professioneel. Want weersomstandigheden heb je niet in de hand, de verf van Trimetal wel! Of je nu een goed dekkende muurverf zoekt of een duurzame hoogglans lak voor buiten. Trimetal heeft ze allemaal en maakt ze nog steeds zelf in hun eigen fabriek ik Groot Ammers. Welliswaar is Trimetal eigendom van Akzo Nobel, het produceert nog steeds volgens eigen receptuur in hun eigen fabriek. Een bedrijf uit Nederland waar we zeker trots op mogen zijn.

Trimetal verf bestel je eenvoudig online bij Verfwebwinkel

Heb je nog een oud blik Trimetal (of Brink Molijn) staan en kun je deze benaming niet meer terug vinden, neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder met het vervangende product van Trimetal. Bij ons is de kwaliteit van Trimetal gewaarborgd doordat wij een kleurmengmachine hebben waarin wij originele kleurpasta's hebben van Trimetal. Daardoor is de kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct gewaarborgd. Wij kunnen met deze kleurmengmachine alle kleuren mengen die je maar wilt.

Trimetal producten zijn onder te verdelen in de volgende groepen:

  • Trimetal beits
  • Trimetal grondverf
  • Trimetal muurverf
  • Trimetal verf
  • Trimetal voorstrijk

Trimetal beits:

Mooi hout, moet mooi blijven en het liefst niet verkleuren of nog erger, gaan rotten. Door uw hout te beschermen met transparante beits of vernis , blijft u de houttekening zien en beschermt u uw hout tegen alle weersinvloeden.

Trimetal Grondverf:

Zonder goede voorbereiding en grondverf geen goed eindresultaat. Daarom heeft Trimetal diverse soorten grondverf in het assortiment. Op deze manier is er voor elke klus een geschikt product, ofdat nu sneldrogend, vullend, watergedragen of op terpentinebasis met zijn.

Trimetal Muurverf:

Trimetal muurverf is watergedragen en geeft een professioneel resultaat. Of je nu een reinigbare,  of schrobvaste muurverf zoekt voor binnen of buiten: Trimetal heeft ze allemaal in het assortiment. Muurverf van Trimetal is gemakkelijk te verwerken, ontzettend goed dekkend en daarom ook prima te gebruiken door doe-het-zelvers.

Trimetal Verf:

Trimetal heeft diverse soorten verf, zodat u altijd een Trimetal verf vindt dat aan uw wensen en eisen voldoet. Van watergedragen en krasvast, naar op terpentinebasis en over 10 jaar pas weer buiten schilderen. 

Trimetal Voorstrijk:

Net als grondverf wordt de werking van voorstrijk vaak onderschat en overgeslagen om kosten te beschermen. Toch is het van belang om de muren op de juiste manier voor te bereiden zodat de Trimetal muurverven het beste tot zijn recht komen en u het mooiste eindresultaat krijgt. 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »