Zinsser maakt verfproducten waarmee je problemen kunt oplossen. Het parade paardje van Zinsser is de Zinsser BIN. Dit is een isolerend product met eigenschappen die geen enkele andere fabrikant kan meegeven aan zijn product. Zinsser BIN isoleert niet alleen de vlekken van nicotine, roet of waterschade maar neutraliseert ook de nare geur die dergelijke vervuiling met zich meebrengt.

 

Zinsser Bullseye 1-2-3 Plus

Watergedragen primer en isolator met de prestaties van een solventgedragen primer. Deze universele, sneldrogende watergedragen primer en isolator is geschikt voor gebruik binnen en buiten. De Zinsser Bulls Eye 1-2-3 Plus isoleert vlekken (zelfs water- en roetvlekken), biedt een uitzonderlijke waterbestendigheid, is geurarm, sneldrogend en hecht op bijna alle ondergronden zonder schuren.

Zinsser Bullseye 1-2-3

Universele, sneldrogende watergedragen primer en isolator voor gebruik binnen en buiten. Zinsser Bulls Eye 1-2-3 is geurarm en sneldrogend en hecht op alle ondergronden zonder schuren. Grootste verschil met de PLUS is dat deze geschikt is voor staal en ijzer, roestwerende eigenschappen.

Zinsser Bin

Het paradepaardje van Zinsser is absoluut de Zinsser Bin. Dit is de  best presterende op Schellak gebaseerde hechtprimer en vlekkenisolator. Isolerende grondlaag op basis van Schellakharsen met een ultrasnelle droogtijd. De verf verbergt en isoleert vlekken en kringen. De verf fixeert poederende ondergronden, sluit poreuze ondergronden af (droge muren, nieuw hout, pleisterwerken). De Zinsser BIN is er in praktisch blik of superhandige spuitbus

Zinsser Watertite

Zinsser Watertite is een vochtwerende, geurarme solventgedragen acrylaatverf. Watertite werkt met een tweelaagssysteem. De eerste laag grondt het oppervlak en sluit het af. De tweede laag zorgt voor algehele afsluiting en voor bescherming tegen indringend water en beschermt de droge film tegen aantasting door schimmels. Zinsser Watertite is solventgedragen.

Zinsser PermaWhite Mat

Zinsser PermaWhite Mat is een watergedragen binnenmuurverf en biedt bescherming van de droge film tegen aantasting door schimmels. Speciaal voor vochtige ruimtes is er de Zinsser PermaWhite Mat. Dit is een uitstekende watergedragen acrylaat interieurverf die de droge film beschermt tegen aantasting door schimmels. 

Zinsser Covers Up

Zinsser Covers Up is een spuitbus die verticaal spuiten mogelijk maakt en is daarom ideaal om vlekken op het plafond te isoleren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »