Afdekfolie voordelig online kopen doe je hier!

Verfwebwinkel heeft alles in huis om je woning of meubels te beschermen tijdens het klussen. Zo heeft Verfwebwinkel diverse soorten afdekvlies om je vloer of trap te beschermen tijdens het klussen. Maar ook verschillende soorten afdekfolie voor het beschermen van je meubels. Om duidelijk te krijgen wat je nodig hebt staan alle producten hieronder op een rijtje.

Vloeren en trappen afdekken

PrimaCover Basic Zelfklevend Afdekvlies

Dit afdekvlies is de perfecte vervanger van stucloper, het grote voordeel van dit Afdekvlies is dat deze lichtgewicht is en snel aan te brengen. Het afdekvlies beschermt tegen vocht en vuil op uiteenlopende ondergronden. Het grote voordeel is dat dit afdekvlies uit zichzelf kleeft aan iedere vloer. Wil je de naden echt dicht hebben, gebruik dan duct tape.

PrimaCover Afdekvlies Absorberend Spinvlies

Afdekvlies Absorberend Spinvlies is zeer goed inzetbaar voor het afdekken van grote ruimten. Je kunt PrimaCover Afdekvlies Absorberend Spinvlies inzetten in de bouw, afbouw, renovatie, spuitcabines en allerlei voorkomende schilderwerken. Het grote voordeel van dit afdekvlies dat het lichtgewicht is en aan de 1 zijde toch een sterke, vloeistofdichte folielaag. Deze folielaag laat geen vloeistoffen door. Toepasbaar op droge ondergronden.

PrimaCover Evapo Damp-Open Afdekvlies 

Evapo Damp-Open Afdekvlies kun je voordelig kopen bij Verfwebwinkel. PrimaCover Evapo Damp-Open Afdekvlies heeft een speciaal membraan dat vocht laat ontsnappen en verhindert het binnendringen van vloeistoffen. Beschermt vloeren die gevoelig zijn voor vocht, zoals keramische tegels en houten vloeren.Het grote voordeel is dat de PrimaCover Evapo Damp-Open Afdekvlies uit zichzelf kleeft aan iedere ondergrond. Wil je de naden echt dicht hebben, gebruik dan de Kip 362 Stuclopertape!

PimaCover Afdekvlies

Vloeren of meubelen moet je altijd goed afdekken voordat je gaat schilderen. Dat kan met PrimaCover Afdekvlies. Dit afdekvlies is gemaakt van vilt wat verf of vloeistoffen goed opneemt. Dit afdekvlies is multifunctioneel en voor meerdere doeleinden te gebruiken

PrimaCover Carpet Tapijtfolie

Je kunt PrimaCover Carpet Tapijtfolie zelfklevend gebruiken om tapijt te beschermen tijdens schilderen of verbouwen op vloeren of trappen. Dit zelfklevende tapijtfolie is een sterke, waterdichte folie voor het afdekken van tapijt op vloeren en trappen. Zeer geschikt tijdens renovatiewerkzaamheden. Denk hierbij aan stucen, spackspuiten en schilderen. Beschermd niet alleen tegen vuil maar ook tegen vocht en verfspatten.

Tip!

Bestel een PrimaCover Snijmes, met dit snijmes kun je eenvoudig al je afdekvlies op maat snijden zonder de ondergrond te beschadigen. Ook geschikt voor het afsnijden van de tapijtfolie.

Glas beschermen

PrimaCover Glass Beschermfolie 

PrimaCover Glass is een zelfklevende lichtdoorlatende beschermfolie voor ramen en glas. Deze blauwe PE-folie biedt een uitstekende bescherming tijdens tal van werkzaamheden, zoals bouw-, renovatie-, stukadoor- en schilderwerken. Speciaal ontwikkelde folie met UV-bestendige lijmlaag. Is zowel aan de buiten- als de binnenzijde aan te brengen.

Multifunctioneel beschermmateriaal

Spatkleed Afdekkleed

Iedere schilder kent dit spatkleed. Het grote voordeel is dat je dit Spatkleed Afdekkleed meerdere keren kunt gebruiken. Rondom is dit Spatkleed Afdekkleed voorzien van ringen. Aan de onderkant van het Spatkleed Afdekkleed zit een plastic laag, dit voorkomt doorlekken en geeft antislip, het glijdt dus niet meer weg. Grote verfspatten of klodders dienen direcht te worden verwijderd om doorlekken en uitglijden te voorkomen.

Kip 336 Maskeerpapier

Maskeerpapier is geschikt voor het snel en eenvoudig af te dekken van oppervlakken. Maskeerpapier is glad van structuur. Je kunt dit in combinatie met schilderstape vastplakken. 

Kip Masking Tape met folie

Kip Masking Tape met folie is een lichte statische PE - afdekfolie voorzien van masking tape. De folie bedekt praktisch alle ondergronden en is geschikt voor het afplakken en bedekken van grote oppervlakten, zowel binnen als buiten.

Afdekfolie

Deze afdekfolie is handig tijdens het schilderen om je meubels te beschermen tegen verfspatten. Maar ook is deze folie handig voor de tuin, bij het doe-het-zelven, in de bouw, op de camping enz. Diverse malen te gebruiken. Er zijn twee soorten:

  • Dikke folie voor op de vloer
  • Dunne folie om je meubels te beschermen. 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »