Blog over verf van Verfwebwinkel.nl

Sigma Air Pure: duurzame verf voor beter binnenklimaat

  • Geplaatst op
  • Door Kristian Naalden
  • Geplaatst in Sigma Air Pure
  • 0
Sigma Air Pure: duurzame verf voor beter binnenklimaat

Sigma Coatings heeft een nieuwe duurzame verf ontwikkeld: Sigma Air Pure. Deze supermatte muurverf is niet zomaar een milieuvriendelijke verf, maar een speciale muurverf die bijdraagt aan een beter binnenklimaat. Sterker nog: de nieuwe Sigma muurverf is in staat om de lucht te zuiveren van vluchtige organische stoffen. Deze stoffen vind je normaal juist terug in verf. Sigma Air Pure is daarentegen oplosmiddelvrij en helpt zelfs bij het filteren en neutraliseren van de binnenlucht. Maar hoe dan? Wij leggen het je graag uit!

Kinderkamer schilderen: creatief met Farrow & Ball verf

Kinderkamer schilderen: creatief met Farrow & Ball verf

Een kinderkamer schilderen mag best op een creatieve manier gebeuren. Juist in de slaapkamer, speelkamer of studeerkamer van je kind kun je los met je creatieve ideeën. Vertaal ze naar mooie diepe verfkleuren met de pigmentrijke verf van Farrow & Ball. Farrow & Ball Modern Emulsion muurverf is de perfecte verf voor in de kinderkamer. Door het hoge pigmentgehalte van dit verfmerk wek je de muren van de kinderkamer als het ware tot leven. Bovendien is Modern Emulsion krijtverf goed wasbaar. Wel zo prettig als je kids de muur per ongeluk als kleurplaat hebben gebruikt! Ben je nog op zoek naar een creatief idee voor de kinderkamer? Wij helpen je graag op weg met een hoop kinderkamer ideeën van Farrow & Ball!

Kleurentrends 2017-2018: fifty shades darker met Farrow & Ball

Kleurentrends 2017-2018: fifty shades darker met Farrow & Ball

Wie regelmatig woonbeurzen, woon- en verfwinkels bezoekt, is het wellicht al opgevallen. We gaan als het op kleurentrends aankomt van het Scandinavisch wit, naar een donkerder, rijker interieur. Denk aan okergele velvet stoelen, een cognac leren bank en geborsteld goud. Dat betekent ook een andere kleur op de muur! Met de mooie, diepe kleuren van Farrow & Ball zit je er straks weer volgens de laatste interieurtrends bij.

Altijd schone muren met afwasbare muurverf

Altijd schone muren met afwasbare muurverf

Vette handen in het trapgat, vetspetters in de keuken en schoenstrepen in de gang. Dit zijn slechts een paar van de viezigheden die we dagelijks op onze muren tegenkomen. We proberen ze met man en macht tegen te gaan, maar in een ruimte waar geleefd wordt, ontstaan nu eenmaal ook weleens vlekken. Gelukkig is er een oplossing om deze vlekken tegen te gaan: afwasbare muurverf. Benieuwd wat deze verf precies doet en welke verven afwasbaar zijn? Wij zetten alle ins en outs omtrent afwasbare verf voor je op een rij!