Shop online op Verfwebwinkel.nl
Blog over verf van Verfwebwinkel.nl

Kleurentrends 2017-2018: fifty shades darker met Farrow & Ball

Kleurentrends 2017-2018: fifty shades darker met Farrow & Ball

Wie regelmatig woonbeurzen, woon- en verfwinkels bezoekt, is het wellicht al opgevallen. We gaan als het op kleurentrends aankomt van het Scandinavisch wit, naar een donkerder, rijker interieur. Denk aan okergele velvet stoelen, een cognac leren bank en geborsteld goud. Dat betekent ook een andere kleur op de muur! Met de mooie, diepe kleuren van Farrow & Ball zit je er straks weer volgens de laatste interieurtrends bij.

Altijd schone muren met afwasbare muurverf

Altijd schone muren met afwasbare muurverf

Vette handen in het trapgat, vetspetters in de keuken en schoenstrepen in de gang. Dit zijn slechts een paar van de viezigheden die we dagelijks op onze muren tegenkomen. We proberen ze met man en macht tegen te gaan, maar in een ruimte waar geleefd wordt, ontstaan nu eenmaal ook weleens vlekken. Gelukkig is er een oplossing om deze vlekken tegen te gaan: afwasbare muurverf. Benieuwd wat deze verf precies doet en welke verven afwasbaar zijn? Wij zetten alle ins en outs omtrent afwasbare verf voor je op een rij!

Badkamer inspiratie: creëer een unieke look met Farrow & Ball verf

Badkamer inspiratie: creëer een unieke look met Farrow & Ball verf

Bij het opdoen van badkamer inspiratie kijken de meeste mensen naar wat voor sanitair ze in de ruimte willen zetten. De kleur van de muren en het houtwerk is echter minstens zo bepalend voor de look and feel van je badkamer! De intense kleuren van Farrow & Ball brengen een ruimte echt tot leven. Zo ook je badkamer! Daarom laten we je ter inspiratie de mooiste badkamers die geschilderd zijn met Farrow & Ball verf zien.

Buitenmuren schilderen met Little Greene verf

  • Geplaatst op
  • Door Kristian Naalden
  • 0
Buitenmuren schilderen met Little Greene verf

Buitenmuren schilderen zorgt voor een goede bescherming van de muur, wat de levensduur en duurzaamheid van de ondergrond verlengt. De Little Greene Masonry Paint biedt deze bescherming tegen weer en wind voor maar liefst 15 jaar! Bovendien staat de verf van dit Engelse verfmerk bekend om haar prachtige afwerking en intense kleurdiepte. Little Greene Masonry Paint is verkrijgbaar in bijna alle kleuren van de vernieuwde Little Greene kleurenkaart. Zo kun je zelf bepalen of je een moderne of juist een klassieke look aan je buitenwerk meegeeft. Zoals met iedere schilderklus is de voorbereiding het halve werk. Daarom geven we in dit blog tips voor de voorbereiding van je buitenmuren schilderen met Little Greene verf.