Shop online op Verfwebwinkel.nl
Blog over verf van Verfwebwinkel.nl

Altijd schone muren met afwasbare muurverf

Altijd schone muren met afwasbare muurverf

Vette handen in het trapgat, vetspetters in de keuken en schoenstrepen in de gang. Dit zijn slechts een paar van de viezigheden die we dagelijks op onze muren tegenkomen. We proberen ze met man en macht tegen te gaan, maar in een ruimte waar geleefd wordt, ontstaan nu eenmaal ook weleens vlekken. Gelukkig is er een oplossing om deze vlekken tegen te gaan: afwasbare muurverf. Benieuwd wat deze verf precies doet en welke verven afwasbaar zijn? Wij zetten alle ins en outs omtrent afwasbare verf voor je op een rij!

Badkamer inspiratie: creëer een unieke look met Farrow & Ball verf

Badkamer inspiratie: creëer een unieke look met Farrow & Ball verf

Bij het opdoen van badkamer inspiratie kijken de meeste mensen naar wat voor sanitair ze in de ruimte willen zetten. De kleur van de muren en het houtwerk is echter minstens zo bepalend voor de look and feel van je badkamer! De intense kleuren van Farrow & Ball brengen een ruimte echt tot leven. Zo ook je badkamer! Daarom laten we je ter inspiratie de mooiste badkamers die geschilderd zijn met Farrow & Ball verf zien.

Buitenmuren schilderen met Little Greene verf

  • Geplaatst op
  • Door Kristian Naalden
  • 0
Buitenmuren schilderen met Little Greene verf

Buitenmuren schilderen zorgt voor een goede bescherming van de muur, wat de levensduur en duurzaamheid van de ondergrond verlengt. De Little Greene Masonry Paint biedt deze bescherming tegen weer en wind voor maar liefst 15 jaar! Bovendien staat de verf van dit Engelse verfmerk bekend om haar prachtige afwerking en intense kleurdiepte. Little Greene Masonry Paint is verkrijgbaar in bijna alle kleuren van de vernieuwde Little Greene kleurenkaart. Zo kun je zelf bepalen of je een moderne of juist een klassieke look aan je buitenwerk meegeeft. Zoals met iedere schilderklus is de voorbereiding het halve werk. Daarom geven we in dit blog tips voor de voorbereiding van je buitenmuren schilderen met Little Greene verf.

Farrow & Ball decoratietips voor buiten schilderen

Farrow & Ball decoratietips voor buiten schilderen

Het houdt voorlopig niet op met het mooie weer. Heerlijk om dan lekker van de zon te kunnen genieten in je eigen tuin. Is je tuin echter nog niet zomerklaar en ziet hij er een beetje saai en kaal uit? Is je tuinmeubilair helemaal vergrijst of oud? Dan is het hoog tijd om je exterieur onder handen te nemen! Voor handige tips voor buiten schilderen lees je dit blog. Zoek je echter nog inspiratie en decoratietips? Lees dan dit blog met Farrow & Ball decoratietips voor buiten!

Barbecue verf: speciaal voor het schilderen van de BBQ

  • Geplaatst op
  • Door Kristian Naalden
  • Geplaatst in barbecue verf
  • 0
Barbecue verf: speciaal voor het schilderen van de BBQ

Heb jij al jaren een mooie grote barbecue in de tuin staan, maar is hij ondertussen verkleurd en begint hij wat roestplekken te vertonen? Schrijf hem dan zeker niet af, maar fris hem op met een nieuwe laag barbecue verf. Ook voor doe-het-zelvers die zelf een barbecue bouwen, is BBQ verf ideaal. Doordat een BBQ goed heet kan worden, is reguliere verf niet geschikt om hem (over) te schilderen. Gelukkig is er hittebestendige verf op de markt. Lees alle over de ze speciale verf in dit blog!