Alabastine

56 Product(en)
Sorteer op:
Filter

Alabastine producten online kopen? Alabastine bestaat inmiddels al ruim 50 jaar. Een aantal jaar geleden werd het bedrijf overgenomen door het grote bedrijf AkzoNobel. De afgelopen jaren heeft Alabastine hun assortiment flink uitgebreid en aangevuld met echte probleemoplossers. Daarnaast gaan zij graag met de tijd mee en proberen dan ook continu te innoveren en gebruik te maken van de nieuwste technieken.

Juiste voorbehandeling

Alabastine noemt zichzelf een doorgewinterde kluscoach die hun kennis graag deelt. Daarbij maakt het niet uit of je een rasechte klusser bent, of af en toe een klusje opknapt. Met producten zoals de houtvuller, allesvuller, (lak)plamuur of voorstrijk van Alabastine slaagt iedere klus! Met het complete assortiment zijn vrijwel alle ondergronden te behandelen. Of het nu gaat om hout, steen, metaal tegens of voegen: een juiste voorbehandeling helpt bij het behalen van een prachtig eindresultaat.

Veel voorkomende vragen

Vragen die wij bij Verfwebwinkel.nl dagelijks horen zijn: Hoe kan ik scheurtjes en gaatjes in het hout repareren? Of hoe kan ik houtbeschadigingen glad afwerken? Of hoe kan ik mijn bestaand en nieuw schilderwerk repareren? Met de producten van Alabastine zijn dit soort problemen eenvoudig op te lossen. Zo zijn er verschillende producten beschikbaar voor snelle reparaties van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in bijvoorbeeld wanden en plafonds. Genoeg keus dus! Weet je niet welk product geschikt is voor jouw situatie of klus? Vraag ons dan om advies! Wij voorzien je graag van tips!


Voordelen van Alabastine:

  • Compleet assortiment om ondergronden voor te behandelen of te repareren
  • Makkelijk verwerkbare producten
  • Verkrijgbaar in kant-en-klare potten
  • Voor ieder probleem heeft Alabastine een oplossing

Chat met onze verfspecialisten

Bij Verfwebwinkel.nl kun je de producten van Alabastine zowel in de winkel als online verkrijgen. Heb je behoefte aan meer informatie over het assortiment? Neem dan contact met ons op of laat een reactie achter in onze chat! Onze verfspecialisten helpen je graag verder. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »