Het merk Owatrol heeft een dubbele oorsprong. Zo heeft het merk in Noord-Amerika een sterke expertise opgebouwd als het gaat om antiroestbescherming. In Scandinavië staat Owatrol vooral bekend om het beschermen van hout in een maritieme omgeving.

Owatrol producten zijn zowel binnen als buiten het huis te gebruiken. De producten zijn geschikt voor bijvoorbeeld: voorbehandeling tot aan afwerking, onderhoud en verfraaiing. De producten zijn stuk voor stuk uit voorraad leverbaar bij Verfwebwinkel.nl!

Hoe kun je roest voorkomen?

Het merk staat vandaag de dag vooral bekend om het tegengaan of voorkomen van roest. Want hoe kun je roest het beste voorkomen? De Owatrol producten lenen zich hier uitstekend voor! Zo stopt de Rustol olie blaasvorming in verf en zorgt het voor een betere hechting en vloeiing van alkydverf. Wanneer je de olie aanbrengt op onbehandeld metaal dan geeft dit geen verkleuringen. Het zorgt er juist voor dat de roest zich niet verder kan verspreiden. Deze olie is tevens verkrijgbaar in spuitbus vorm. Ideaal dus om ook de lastige plaatsen te bereiken!

Opfrissen van polyester en kunststof

Naast het tegengaan van roest heeft het merk ook producten, zoals Owatrol Polytrol, om kleuren van polyester en kunststof terug te brengen. Polytrol is onder andere bruikbaar op bijvoorbeeld autobumpers, boten, tuinmeubels en luiken. Zij krijgen zo weer een frisse kleur! Daarnaast is Polytrol ook te gebruiken op materialen als marmer, tegels, leien en tuintegels. Zij zien er na gebruik weer als nieuw uit!

Alle voordelen van Owatrol:

  • Owatrol producten zijn zowel binnen- als buiten te gebruiken
  • Uiteenlopend assortiment
  • Rustol Olie heeft unieke roestwerende capaciteiten
  • Owatrol kan polyester en kunststof opfrissen alsof het nieuw is.


Goede adviezen van Verfwebwinkel.nl

Heb je vragen over de Owatrol producten? Of wil je graag weten welke product geschikt is voor jouw klus? Neem dan contact met ons op! Wij voorzien je graag van handige tips en goede adviezen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »