Carte Blanche by Christopher John Rogers

Farrow & Ball introduceert The California Collection by Kelly Wearstler

Farrow & Ball heeft een prachtige kleurencollectie samen gesteld met Kelly Wearstler, genaamd The California Collection. Het zijn 8 prachtige kleuren geinspireerd op alle mooie elementen uit California. Denk hierbij aan palmbomen, het zand van Malibu Beach of het asfalt in Dead Valley.

De kleuren uit de California Collection zijn verkrijgbaar in de standaard muurverf en lak, te weten Estate Emulsion en Estate Eggshell. Maar ook de de beter afwasbare muurverf, Modern Emulsion. En ook in de slijtvaste lak, Modern Eggshell. Kelly Wearstler is een internationaal erkend designer die speelt met je zintuigen middel juxtapositie van kleur en vorm.

Sluit Filter

Schilderen met de kleuren van Farrow & Ball

Met Farrow & Ball verf kun je veel kanten op. Alle kleuren zijn te bestellen voor schilderwerk binnen of buiten het huis. Ook de primers van Farrow & Ball zijn te verkrijgen in de verschillende kleurtinten. Zo weet je zeker dat jouw Farrow & Ball muurverf perfect dekt en de echte Farrow & Ball look and feel krijgt.

Heb je jouw favoriete Farrow & Ball kleur gevonden? Dan is het tijd om de juiste Farrow & Ball verfsoort uit te zoeken. Je kunt heel makkelijk de juiste verfsoort bestellen via de kleurpagina in dit overzicht of door de kleurcode hierboven te kopiëren en te plakken op de bestelpagina van de betreffende verfsoort.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »