Keuzehulp voor buitenverf die 10 jaar geen onderhoud vergt

Het zoeken naar een verf die geschikt is voor buiten is makkelijker dan ooit. Maak gebruik van onze keuzehulp en zoek naar aanbiedingen, merken en typen verf en lak.

10 jaar schildervrij buiten

10 jaar schildervrij buiten betekend dat je 10 jaar lang niet hoeft te schilderen. Daarmee bedoelen we dat het groot onderhoud 10 jaar uitgesteld is. Kozijnen en boeidelen hebben flink te lijden in ons Hollandse klimaat.

Het is wel raadzaam om tussentijds de liggende delen zoals glaslatten en onderdorpels te inspecteren. Ook de houtverbindingen bij de kozijn zijn kwetsbare stukken die zeker enige observatie verdienen gedurende de 10 jaar. Eigenlijk bedoelen we met 10 jaar schildervrij buiten dat je van het grote onderhoud af bent.

Zijn het mooie verkooppraatjes of is het echt haalbaar?

Wil je echt 10 jaar schildervrij zijn volg dan wel de intructies op de verpakking of raadpleeg het kenmerkenblad bij de producten. Hierin staat precies beschreven hoe je ervoor kunt zorgen dat je de 10 jaar schildervrij buiten haalt. Naast de intructies van de fabrikant is het ook belangrijk om een goede kwast of roller te gebruiken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »