Plamuren

Voor de twee-componenten houtrotvullers is er een plamuurmessen-set waarmee je de plamuur gereed maakt (mengt) en aanbrengt. Ook de Alabastine Polyesterplamuur breng je aan met deze plamuurmessen.

Plamuurmessen

Met al die vulmiddelen in het Alabastine assortiment kan het niet anders dan dat Alabastine ook nog geschikte plamuurmessen heeft. Zo is er een Plamuurmes voor stenen ondergronden en een plamuurmes speciaal voor hout.

Voegen repareren

Daarnaast heeft Alabastine ook een buitenvoegreparatie, zodat voegen in je buitengevel eenvoudig, snel en duurzaam te repareren zijn. Alabastine Voegenreparatie voor buiten biedt uitstekende hechting en een weervast eindresultaat. 

Scheuren en naden in de vloer kunnen gevuld worden met Alabastine Vloervuller om vervolgens afgewerkt te worden met bv de Alabastine Garagevloercoating. Deze complete set zorgt ervoor dat de vleor weer als nieuw wordt.

Voegen en tegelrand repareren

Voegen en tegelranden vies, beschadigt of vuil? Repareren kan met de Alabastine voegen- en tegelrand reparatie en vervolgens beschermt de Alabastine Voegenbeschermer de voegen tegen vocht, kalk en vuil 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »