Filter

Filters

Klaar

Little Greene Lakverf online bestellen? koop hier!

5 Product(en)
Sorteer op:

Voor houtwerk binnen kunt u kiezen voor de "Eggshell" of "Gloss" verf. Met deze kwalitatief hoogwaardige verf kunt u zeker zijn van uitzonderlijke resultaten in gebruiksgemak en duurzaamheid. 
Grofweg is de lakverf van Little Greene in te delen in twee groepen:

  • Terpentinegedragen voor binnen
  • Watergedragen voor binnen

Terpentinegedragen lak voor binnen:

Wilt u een mooie glanzende afwerking binnen op uw deuren en kozijnen dan is de Traditional Oil Gloss de lak die u zoekt. Deze hoogglans lak op oliebasis verwerkt zich uiterst fijn en beschermt uw hout met een mooie glans. Ideaal voor een klassieke look! maar ook een modern interieur krijgt extra allure met een hoogglans lak.

Houdt u niet zo van glans en wilt u een rustige afwerking dan kunt u kiezen voor Traditional Oil Eggshell dit is een oliegedragen matte lak voor op houtwerk zoals deuren, kozijnen, lambisering enz.

Doordat deze verf op oliebasis is kan deze vergelen. Vooral bij lichte kleuren zal dit zichtbaar zijn. Wilt u dat uw witte kleur wit blijft dan kiest u voor watergedragen verf.

Watergedragen lak voor binnen:

Little Greene heeft diverse lakverven op waterbasis in hun assortiment. Het meest mooie product is de Intelligent Eggshell
Deze watergedragen matte verf voor binnen is reukarm en 100% Kindvriendelijk.

Deze matte lak is geschikt voor houtwerk zoals deuren, kozijnen, maar ook ledikantjes, box en speelgoed kunnen veilig geschilderd worden met deze Intelligent Eggshell doordat deze lak 100% kindveilig is gecertificeerd volgens Kind-Veilige formulering (Toy Paint Regulations BS EN71-3: 2013) en NEN-EN 71-3:1995.

Wil je meer weten hierover? klik dan hier

Houdt u meer van glans maar wilt u niet dat uw lichte kleuren vergelen? Dan is de Intelligent Gloss de verf voor u!
Deze hooglans lak op waterbasis heeft maar liefst 85% glans en is makkelijk te verwerken. 
Een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor de Tradional Oil Gloss. Hoewel deze lak met name gebruikt wordt in kamers die vaak moeten worden gereinigd, zoals keukens en badkamers, kan de Intelligent Gloss ook buiten gebruikt worden.