Het Paracem® Deco is een compleet assortiment acrylaatverven van hoogstaande kwaliteit voor al uw binnenmuren en plafonds.

Paracem is grofweg onder te verdelen in twee groepen:

  • Paracem Deco 
  • Paracem Deco Nature

Paracem Deco:

Mathys Paracem Deco heeft decoratieve afwerking van binnenmuren en plafonds. Paracem Deco is toepasbaar op de meeste ondergronden (plakwerk, baksteen, beton, etc.), maar ook op glasweefsel.
Paracem Deco is inzetbaar in voor zowel de particulier, als in openbare ruimtes en prima te verwerken door de doe-het-zelver en de professional. Mathys Paracem Deco vloeit, goed, dekt uitstekend en heeft geen neiging tot aanzetten, wat het eindresultaat alleen maar ten goede komt.


Mathys Paracem Deco is verkrijgbaar in diverse glansgraden en varianten en in alle kleuren leverbaar:

 
Gewenste glansgraad Paracem product
Voorstrijk  Paracem Deco Primer
extra mat Paracem Deco Ultra Clean XTRA Mat
Mat Paracem Deco Matt
Satijn-Mat Paracem Deco Semi-Mat 
Satijn- Glanzend Paracem Deco Satin 
Plafondverf Paracem Deco Plafond

klik op bovenstaande links voor meer productinfo.

Mathys Paracem Deco Nature:

Het Paracem Deco Nature verfassortiment is het beste alternatief voor eenieder die bekommerd is om zijn eigen welzijn en dat van anderen. Deze binnenmuur- en plafondverven zijn geregistreerd met het prestigieuze Europese keurmerk Ecolabel.

Het Ecolabel wordt toegekend aan producten en diensten die minder milieubelastend zijn zoals afvalreductie en het verminderen van uitstoot naar lucht, water en bodem. Bovendien zijn de Paracem Deco Nature verven met vernieuwde formule in alle normale omstandigheden een evenwaardig alternatief voor een gewone binnenmuur- of plafondverf. Zowel op het vlak van gebruiksgemak als op dat van prestaties en dus productiviteit. 

Om de muren in perfecte voorbehandeling te geven wordt het aangeraden om de muren voor te strijken met Paracem Deco Nature Primer. Volgens kunt u de muren afwerken met een glans naar keuze:

Bekijk hier de volledige brochure van Paracem® Deco Nature


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »