Rust-Oleum is een fabrikant die gespecialiseerde coatings voor binnen en buiten produceert. Ze blinken vooral uit in het ontwikkelen van metaal- en betoncoatings. Op dit gebied heeft deze fabrikant een naam hoog te houden.

Dus wil jij je betonvloer duurzaam beschermen met een mooi polyurethaan of epoxy coating? Dan zijn de producten van Rust-Oleum hier uitermate geschikt voor!

Ook voor het langdurig beschermen van metaal is Rust-Oleum de juiste keuze. Het merk heeft een ruim assortiment aan metaalcoatings en primers, zelfs tot corrosieklasse C5!

Bij Verfwebwinkel beschikken we over een kleurmengmachine van Rust-Oleum waarmee we alle coatings zelf in iedere gewenste kleur kunnen mengen. Hiermee verkorten we bovendien onze levertijd.

Voor de meeste Rust-Oleum producten is het verstandig om vooraf voldoende informatie over de klus in te winnen. Vaak moet je de ondergrond namelijk eerst goed prepareren en is beschermende kleding nodig bij het werken met de producten. Bel of mail ons gerust voor een advies op maat voor het gebruik van deze gespecialiseerde producten! Zelfs appen is mogelijk. Hier vind je onze contactgegevens.

Anti-graffiti coating

Iedereen die ooit te maken heeft gehad met ongewenste graffiti, zal een anti-graffiti coating als muziek in de oren klinken. De anti-graffiti coatings van Rust-Oleum zorgen voor een tijdelijke of permanente beschermlaag op de ondergrond. Zo kan graffiti gemakkelijk verwijderd worden met graffiti verwijderaar.

Rust-Oleum EpoxyShield vloercoating

Met Rust-Oleum EpoxyShield vloercoating werk je betonnen vloeren goed en duurzaam af. De coatings uit de EpoxyShield productlijn zijn daarom ideaal voor het onderhouden van betonvloeren.

Rust-Oleum CombiColor metaalverf

Rust-Oleum CombiColor metaalverf kan rechtstreeks op roest aangebracht worden. Het is niet eens nodig om de roestplek voor te behandelen en één verflaag is al voldoende. Kies voor een duurzaam schilderresultaat met CombiColor metaalverf!

Rust-Oleum Metal Cladding metaalverf

Voor het schilderen van metalen gevelbekleding of damwanden is er de speciale Rust-Oleum Metal Cladding metaalverf. Met de juiste primer en topcoat gaat de beplating weer zeker 10 jaar mee!

Rust-Oleum Glitter verf voor muren en meubels

Glitter verf van Rust-Oleum is verkrijgbaar in Goud, Zilver en Rose Goud. Niet alleen als verf maar ook in spuitbus of toevoeging om zelf in de verf te doen.

Hittebestendige verf

Voor het schilderen van ondergronden die heel warm kunnen worden, is er speciale hittebestendige verf. Kies daarom een hittebestendige coating van Rust-Oleum voor het verven van motoren, kachels of barbecues bijvoorbeeld.

Metaalbescherming

Om corrosie op metalen oppervlakken te voorkomen, is de juiste metaalbescherming nodig. Met de metaalcoatings van Rust-Oleum haal je topkwaliteit metaalbescherming in huis.

Rust-Oleum Meubelverf voor meubelen en kasten

Rust-Oleum heeft een uitgebreide productlijn met verf voor meubelen. Het bijzondere van deze verf is dat je niet hoeft te schuren, alleen ontvetten is voldoende. Meubelverf is in kleuren leverbaar en in kleine en grote potten.

Rust-Oleum NOXYDE

Rust-Oleum NOXYDE verdient een speciale vermelding binnen het assortiment metaalbescherming. NOXYDE is namelijk de Rolls-Royce onder de metaalcoatings. Kies voor deze coating als de hoogte corrosiebelasting (C5-M) noodzakelijk is.

Rust-Oleum primer

De juiste primer is essentieel voor het behalen van het beste schilderresultaat. Kies daarom voor een Rust-Oleum primer. Het uitgebreide assortiment primers bevat altijd een primer voor jouw ondergrond.

Rust-Oleum thinner

Om coatings goed te verwerken, is een verfverdunner soms noodzakelijk. Kies voor een Rust-Oleum thinner voor spuitapplicatie of een verdunner voor het aanbrengen met een kwast of roller.

Rust-Oleum vloercoating

Ontdek het uitgebreide Rust-Oleum vloercoating assortiment bij Verfwebwinkel! Afhankelijk van de te coaten vloer, kun je kiezen uit verschillende afwerkingen, kleuren en glansgraden.

Rust-Oleum wegenverf

Op zoek naar een professionele wegenverf voor het schilderen van asfalt, bestrating of sportvelden? Dan is Rust-Oleum wegenverf iets voor jou! In combinatie met diverse sjablonen breng je in een handomdraai diverse iconen aan op de weg.

Rust-Oleum zinkspray en zinkcoating

Als je een metalen ondergrond echt goed wil beschermen tegen roest, gebruik je een zinkverf. Met de Rust-Oleum zinkspray en zinkcoating ben je zeker van een duurzame bescherming tegen roest.

Rust-Oleum betonreparatie

Scheuren, oneffenheden en kleine of grote gaten in beton repareer je met Rust-Oleum betonreparatie. Zo kan het beton weer jaren mee!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »