Anti-Graffiti coating online kopen?

6 Product(en)
Filter producten

Rust-Oleum GraffitiShield biedt de perfecte bescherming tegen graffiti.

Het anti-graffiti systeem van Rust-Oleum is zeer gebruiksvriendelijk en bestaat uit 3 categorieën:

  1. Graffiti verwijderen
  2. Ondergronden permanent beschermen tegen graffiti.
  3. Ondergronden tijdelijk beschermen tegen graffiti

Graffiti verwijderen:

Graffiti verwijderen kan met de speciaal ontwikkelde GraffitiShield Cleaner. Deze cleaner bevat een speciaal geformuleerd reinigingsmiddel voor het verwijderen van graffiti op voorbehandelde muren.

Zijn de muren dan schoon of wil je ze vooraf beschermen tegen graffiti, dan kan daarna, afhankelijk van het oppervlak en de omstandigheden gekozen worden voor een tijdelijke bescherming of een permanente bescherming.

Ondergronden permanent beschermen tegen graffiti.

Bij een permanente anti-graffiti coating wordt het mogelijk gemaakt dat deze regelmatig gereinigd kan worden zonder dat de coating zelf vervangen dient te worden.
Hierbij kiest u bv voor GraffititShield HYDRO. Deze permanente anti-graffiticoatings breng je in meerdere lagen aan. Gebruik je de GraffitiShield Polycoat dan wordt er een duurzame, niet vergelende, oplosmiddelvrije laag aangebracht die in tegenstelling tot de HYDRO wel in 1 laag voldoende bescherming biedt.

Ondergronden tijdelijk beschermen tegen graffiti

Gaat de voorkeur echter naar een tijdelijk anti-graffiti systeem uit, deze anti-graffiti-coating wordt in dat geval een opofferingslaag genoemd, dan kiest u voor vrijwel onzichtbare GraffitiShield WAX.
Deze biologisch afbreekbare wax zal volledig met de graffiti verwijderd worden bij reiniging met een hogedrukreiniger en heet water.
Na het verwijderen van de graffiti en GraffitiShield WAX zal de WAX opnieuw als beschermlaag aangebracht dienen te worden.

Rust-Oleum gebruikt een natuurlijk was voor dit systeem, waardoor het een milieuvriendelijker alternatief is dan permanente systemen; des te meer omdat er geen chemische reinigingsmiddelen nodig voor zijn.

De GraffitiShield SPRAY vergemakkelijkt het aanbrengen van de GraffitiShield HYDRO of GraffitiShield WAX.

Rust-Oleum heeft met de GraffitiShield productlijn een compacte serie van functionele anti-graffiti producten in huis voor verschillende typen ondergronden en toepassingen die eenvoudig zijn aan te brengen en te reinigen. Doordat je een extra beschermlaag aanbrengt krijgt de graffiti verf geen kans om zich te hechten aan het oppervlak.


Met andere woorden: besparing van tijd, geld en zorgen.