De anti-graffiti coating van Rust-Oleum is zeer gebruiksvriendelijk en kan worden verdeeld in 3 categorieën:

  1. Graffiti verwijderaar
  2. Permanente anti-graffiti coating
  3. Tijdelijke anti-graffiti coating

Graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen kan met de speciaal ontwikkelde Rust-Oleum GraffitiShield Cleaner. Deze graffiti verwijderaar bevat een speciaal reinigingsmiddel voor het verwijderen van graffiti op voorbehandelde ondergronden. Graffiti verwijderen gaat super makkelijk en snel met de GraffitiShield Cleaner van Rust-Oleum.

Heb je de graffiti verwijderd? Of wil je jouw muren juist vooraf beschermen tegen graffiti? Dan kan een tijdelijke bescherming of een permanente bescherming tegen graffiti worden aangebracht. Welke bescherming je moet aanbrengen is afhankelijk van de ondergrond en de omstandigheden. Alle informatie over deze beschermlagen tegen graffiti lees je hieronder.

Permanente anti-graffiti coating

Een permanente anti-graffiti coating zorgt ervoor dat graffiti gemakkelijk van het oppervlak verwijderd kan worden. Na het verwijderen van de graffiti blijft de anti-graffiti coating intact. Zou er dus nogmaals graffiti op deze ondergrond worden gespoten, dan kan deze nog steeds gemakkelijk worden verwijderd. Een watergedragen anti-graffiti coating is de Rust-Oleum GraffitiShield Hydro. Breng meerdere lagen van deze permanente anti-graffiticoating aan voor een langdurige werking. Breng je liever maar een laag aan? Kies dan voor de Rust-Oleum GraffitiShield Polycoat. Deze anti-graffiti coating op basis van polyurethaan is een oplosmiddelvrije, niet vergelende coating die zowel binnen als buiten bescherming tegen graffiti biedt. Tot slot kan ook de Rust-Oleum Polycoat 2K 4900 als anti-graffiti coating worden gebruikt.

Tijdelijke anti-graffiti coating

Bij Verfwebwinkel vind je tevens de Rust-Oleum GraffitiShield Wax. In tegenstelling tot de andere coatings van Rust-Oleum biedt deze coating een tijdelijke beschermlaag tegen graffiti. Een tijdelijke coating als deze zorgt voor een zogenaamde ‘opofferingslaag’ op je muur. Wanneer je de graffiti op deze coating wilt verwijderen, wordt de coating zelf dus ook verwijderd. Het voordeel van deze anti-graffiti coating is dat het gaat om een coating van biologisch afbreekbare was. Dat maakt deze coating een milieuvriendelijk alternatief voor de permanente anti-graffiti coatings. Let er dus echter wel op dat er na het verwijderen van deze was, weer een nieuwe laag Rust-Oleum GraffitiShield Wax aangebracht moet worden.

Anti-graffiti coating aanbrengen

Rust-Oleum graffiti remover kun je het beste aanbrengen met de Rust-Oleum GraffitiShield Spray. Deze plastic lagedrukpomp kan gevuld worden met maar liefst 8 liter Rust-Oleum GraffitiShield Hydro of Rust-Oleum GraffitiShield Wax. Handig voor het aanbrengen van de anti-graffiti coatings van Rust-Oleum.

Rust-Oleum GraffitiShield

De GraffitiShield productlijn van Rust-Oleum bevat alle producten om graffiti te verwijderen en oppervlakken te beschermen tegen graffiti. De producten van Rust-Oleum zijn gemakkelijk aan te brengen op verschillende ondergronden. Bovendien de toepassingen van Rust-Oleum eenvoudig aan te brengen en te reinigen. Met het aanbrengen van een van de anti-graffiti coatings van Rust-Oleum creëer je een extra beschermlaag op de ondergrond. Hierdoor krijgt de graffiti geen kans om zich te hechten aan het oppervlak. Met andere woorden: de GraffitiShield producten zorgen voor een besparing van tijd, geld en zorgen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »