SPS Verf heeft verschillende soorten verf in het assortiment:

  • SPS High Gloss SB
  • SPS Satin SB
  • SPS Systeem SB
  • SPS Satin PU-A Spray
  • SPS Mat PU-A Spray
  • SPS Satin PU-A
  • SPS Mat PU-A
  • SPS Gloss AE

SPS High Gloss SB

SPS High Gloss SB is een gesiliconiseerde alkydhars. Daarnaast heeft SPS High Gloss SB een hoge dekkracht, perfecte vloeiing en een mooie bolle glans. SPS High Gloss SB heeft een buitenduurzaamheid van ongeveer 8 jaar. Wij adviseren wel om dit in combinatie te gebruiken met de juiste primer van SPS.

SPS Satin SB

Naast de hoogglanslak heeft SPS ook een zijdeglanslak voor buiten in het assortiment. Namelijk de SPS Satin SB. De afgelopen jaren is er steeds meer vraag naar zijdeglanslak voor buiten. Dit is net als de SPS High Gloss SB een gesiliconiseerde alkydlak met perfecte vloeiing en dekking. Ook heeft SPS Satin SB een buitenduurzaamheid van ongeveer 8 jaar. 

SPS Systeemverf SB

SPS Systeemverf SB is een vochtregulerende verf voor buiten met een goed glansbehoud gedurende minimaal 5 jaar. SPS Systeemverf SB is gemaakt van een gesiliconiseerde alkydhars en heeft een soepele verwerking en kan als grond- en afschilderlak gebruik worden. Dit kan voor ondermeer kozijnen, deuren, gevelbetimmering, tuinhout etc etc.

SPS Satin PU-A Spray

SPS Satin PU-A Spray is een verspuitbare watergedragen zijdeglanslak op PU-acrylaat. Dit PU-acrylaat is huidvetbestendig en krasvast, en aan te brengen met airless of airmix verfspuit. Heeft een goed standvermogen en perfecte voeiing. Mocht je een foutje gemaakt hebben met spuiten, kun je SPS Satin PU-A Spray ook nog met de kwast bijwerken.

SPS Mat PU-A Spray

SPS Mat PU-A Spray is een verspuitbare watergedragen matte op PU-acrylaat. Dit PU-acrylaat is huidvetbestendig en krasvast, en aan te brengen met airless of airmix verfspuit. Heeft een goed standvermogen en perfecte voeiing. Mocht je een foutje gemaakt hebben met spuiten, kun je SPS Mat PU-A Spray ook nog met de kwast bijwerken. 

SPS Satin PU-A

SPS Satin PU-A is een watergedragen, huidvetbestendige zijdeglanslak. SPS Satin PU-A is ook kras en slijtvast. Alleen voor binnen te gebruiken en verkrijgbaar in alle RAL-kleuren of andere kleuren uit de kleurenkaart.

SPS Mat PU-A

SPS Mat PU-A is een watergedragen, huidvetbestendige matte lak. SPS Mat PU-A is ook kras en slijtvast. Alleen voor binnen te gebruiken en verkrijgbaar in alle RAL-kleuren of andere kleuren uit de kleurenkaart.

SPS Gloss AE

SPS Gloss AE is een sterke hoogglanslak voor binnen en buiten. Kan voor binnen een lichte vergeling geven op plaatsen waar weinig tot geen daglicht komt. SPS Gloss AE  is huidvetbestendig en verkrijgbaar in alle kleuren.

SPS verf kenmerkt zich door hoge kwaliteit voor een nette prijs. SPS verf is op iedere kleur te mengen, je kunt de kleur opgeven bij ieder product.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »