Vind je schildersgereedschap bij Verfwebwinkel

Er zijn diverse tools te vinden bij Verfwebwinkel die het schilderen en stuk makkelijker kunnen maken. Sommige ken je wellicht wel maar andere kunnen nog nieuw zijn. Hieronder uitleg over het schildersgereedschap dat Verfwebwinkel verkoopt.

Verfblikopener

Een verfblikopener is een onmisbaar schildersgereedschap voor het openen van alle soorten verfblikken en emmers. Door een verfblikopener te gebruiken blijven je schroevendraaiers schoon en scherp. Tevens is de verfblikopener van Sikkens ook te gebruiken om je biertje mee te openen, waar een verfblikopener al wel niet goed voor is. 

Lijnentrekker Markeerhendel

Rust Oleum Hard Hat Lijnentrekker Markeerhendel is ideaal voor het aanbrengen van scheidingslijnen en markeringen op fabrieksvloeren, parkeer terreinen, speelplaatsen of recreatie gebieden. Wil je een stabiele ondergrond met 4 wielen? Voeg dan de Rust-Oleum Hard Hat Lijnen trekker toe. Wij adviseren wel om eerst met krijt een lijn uit te zetten voordat je je lijn gaat trekken.

Kip 335 Dispenser voor Maskeer

Wil je het jezelf helemaal makkelijk maken? Gebruik dan de Kip 335 Dispenser Maskeer, door de rol tape met afdekfolie in de dispenser te klikken kun je eenvoudig de juiste lengte bepalen en afscheuren dankzij de metalen kartelrand. Nooit meer geklooi met folie die in de knoop komt en vies wordt. Deze handige handafroller is er ook voor maskeerpapier, dat is de Kip Handafroller voor Maskeerpapier.

Den Braven Zwaluw houten spatel 

Den Braven Zwaluw houten spatel 40mm is geschikt om alle kit van Den Braven af te messen. Dankzij de ergonomische vorm van de spatel kun je de kit eenvoudig verwijderen uit de voeg of naad. Wanneer de houten spatel doordrenkt is met de finisher zal de kit er niet meer aan hechten, zo kun je een strakke lijn kitten zonder geplak.

Verfstok

Om grote oppervlakken eenvoudig te schilderen is een verfstok een onmisbaar verfgereedschap. Met een verfstok wordt het werk makkelijker en wordt een eenzijdige lichamelijke belasting voorkomen. Verfwebwinkel heeft verfstokken van Goudhaantje en Anza in het assortiment.

Provinci Roller Saver

Rollers bewaren doe je met de Roller Saver van Provinci. Deze handige bewaarkoker is geschikt voor het luchtdicht bewaren van vachtrollers waar de verf nog in zit. Doordat het luchtdicht wordt afgesloten droogt de verf niet uit en word de roller nier hard. Je kunt je roller maximaal 2 weken bewaren in deze Provinci Roller Saver. De roller kun je gewoon aan de beugel laten zitten, daar hebben ze bij Provinci rekening mee gehouden.

Verfmixer

Anza Verfmixer is geschikt voor het machinaal mengen van coatings, latex en verschillende soorten verf. Je kunt deze verfmixer eenvoudig op een accuboormachine klemmen om vervolgens de verf te mixen. Begin en eindig met mixen op een laag toerental. Zorg ervoor dat je alle 'hoeken' van de emmer bereikt.

Ladderhaak

Een ladderhaak kan aan de rechterzijde of linkerzijde van de ladder worden bevestigd. Handig voor het ophangen van bijvoorbeeld een strijkvaatje of verzetketel. Zo heb je je handen vrij om veilig te kunnen werken op hoogte.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »