Bestel voordelig jouw kitpistool

Zonder kitpistool is het natuurlijk niet mogelijk om te kitten. Bij Verfwebwinkel hebben we diverse modellen kitpistolen op voorraad van Anza, Den Braven en Renovaid. Verfwebwinkel heeft voor zowel de professional als de doe-het-zelver een mooi kitspistool in het assortiment. Wij helpen met het maken van jouw keuze voor je nieuwe kitspistool door hieronder de verschillen toe te lichten.

Hoe vaak gaat u kitten?

Als u maar zelden iets kit is de Anza Kitpistool blauw een prima kitpistool, deze is leuk geprijsd en goed om enkele keren mee te gaan kitten. Maar heeft u wat meer te kitten dan is de Den Braven kitpistool super prof zeker een kitpistool dat in uw gereedschapskist moet liggen om super makkelijk, kit, lijm of renovatiepasta aan te brengen.

Zoveel te kitten dat u last van kramp in uw hand krijgt, of wilt u gewoon heel veel gebruikersgemak? Dan is de Den Braven HK40 het perfecte kitpistool! Den Braven Zwaluw HK40 is een halfopen, zeer stabiel kitpistool met versterkte mechanische overbrenging voor kokers van 310 ml en gaat 'levenslang' mee.

Twee-componentenplamuur verwerken?

Met de Renovaid kitpistool dubbel prof is dat geen probleem. Deze kitkoker heeft plek voor twee kokers naast elkaar en zorgt dat de verhouding perfect blijft. 
Gebruikt u renovatiepasta waarbij de verharder in een ander dikte koker zit dan de pasta, ( bv een hele dikke koker plamuur en een dun tubetje verharder) dan heeft u het Den Braven Polysoft Doseerpistool nodig.

Tips!

Het is belangrijk om je kitkoker goed te openen met het Olfa afbreekmes. Hiermee snijdt u veilig en snel de kokerschroefdraadnippel en de tuiten in elke gewenste schuinte en diameter. Daarna wordt de kitkoker in het kitpistool geplaatst. 

Om een strakke kitrand te verkrijgen is een finisher aan te bevelen, het zorgt ervoor dat de kit makkelijker bewerkbaar is en niet plakt.  Als je de finisher gebruiken samen met de kitspatel van Den Braven kan het bijna niet mislukken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »