Een goed begin is het halve werk!!

Daarom is het belangrijk om de kitkoker goed te openen met het Progold kitkokermesje. Hiermee snijdt u veilig en snel de kokerschroefdraadnippel en de tuiten in elke gewenste schuinte en diameter.Daarna wordt de kitkoker in het kitpistool geplaatst. 

Kit u maar zelden?

Dan is de wegwerp kitpistool een prima kitpistool, maar heeft u wat meer te kitten dan is de Bison Power Pistol kitpistool of de Anza kitpistool super prof zeker een kitpistool dat in uw gereedschapskist moet liggen om super makkelijk, kit, lijm of renovatiepasta aan te brengen.

Zoveel te kitten dat u last van kramp in uw hand krijgt, of wilt u gewoon heel veel gebruikersgemak? Dan is de Den Braven HK40 het perfecte kitpistool! Den Braven Zwaluw HK40 is een halfopen, zeer stabiel handpistool met versterkte mechanischeoverbrenging voor kokers van 310 ml en gaat een 'levenlang' mee.

Twee-componentenplamuur verwerken?


Met de Bolivia Epoxy Pasta Dispenser is dat geen probleem. Deze kitkoker heeft plek voor twee kokers naast elkaar en zorgt dat de verhouding perfect blijft. 
Gebruikt u renovatiepasta waarbij de verharder in een ander dikte koker zit dan de pasta, ( bv een hele dikke koker plamuur en een dun tubetje verharder) dan heeft u het Bolivia Renovatiepasta doseerpistool nodig

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »