Verfrollers voordelig online kopen

Verfrollers verkopen wij in verschillende soorten en maten. Bij Verfwebwinkel zien we een duidelijke trend in afwerking van verschillende soorten verf. Er zijn namelijk steeds meer mensen die een hele gladde strakke muur willen, alsof het gespoten is! Daar hebben wij een mooi assortiment voor, hieronder vertellen we je alles wat je moet weten over verfrollers. De afmeting van de roller is bruikbaar voor een verfbeugel van dezelfde afmeting. Bijvoorbeeld een 10cm verfroller is geschikt voor een 10cm verfbeugel. Hieronder helpen we jou met het vinden van de juiste roller.

Muurverf

Gladde muren
Voor een zo glad mogelijke afwerking kun je het beste de Anza Antex Platinum of Paintura Lucamax muurverfroller gebruiken. Deze rollers geven een superglad resultaat en zijn geschikt voor alle soorten muurverf, latex en watergedragen verf (acryl lak). Doordat de rollers hele korte haartje hebben wordt dit gladde resultaat bereikt.

Muren met structuur
De Anza Micmex muurverfroller is een universeel bruikbare muurverfroller van microvezel. Bij voorkeur geschikt voor een medium tot grove ondergrond. Deze verfroller geeft een middelmatig tot glad resultaat. 

Spachtelputz
De Anza Rimax Elite muurverfroller kun je gebruiken voor iedere soort latex of muurverf. Deze muurverfroller is geschikt voor grove ondergronden zoals bakstenen, spachtelputz en granol .

Baksteen
Anza Wistex muurverfroller voor grove ondergrond is een verfroller die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld bakstenen muren. Deze verfroller heeft een dikke vacht waardoor je ook op een grove ondergrond een mooie laagdikte aan kunt brengen. Deze roller heeft een hoogpolige vacht waardoor de verf goed in de diepte van de structuur kan rollen.

Lakken

De Paintura Lucamax Hybride viltroller en de Anza viltroller zijn lakrollers die je kunt gebruiken als je een superstrak resultaat wilt. Deze viltrollers zijn geschikt voor zowel terpentine- als waterverdunbare verf. Deze viltroller geeft een pluisvrije afwerking en een super glad resultaat. 

Overige rollers

2 componenten
Anza 2 Componenten Epoxy Roller Titex kun je gebruiken voor het schilderen van 2 componenten verven. Deze verfroller is geschikt voor zowel epoxy als polyurethaan verven.

Vloerrollers
Verfrol Nylon voor 2K Epoxy coatings is een speciale verfroller voor epoxyverf en 2 componenten verf. Ideaal om vloeren of andere grote oppervlakken mee te rollen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »