Flamant - You’re Home

Het ultieme gevoel van thuiskomen. Met flamant maak je van jouw huis een warm thuis. Flamant verf bestaat uit 128 kleuren in 3 kwaliteiten. Zo fris je elk oppervlak van je huis op met het rijke palet aan verfijnde kleuren. 

Rijk palet van Flamant verf

Ontdek het rijke palet van Flamant verf. De nieuwe Air Care zuiveringstechnologie zorgt ervoor dat er moeiteloos 80% van de vervuilende stoffen geëlimineerd worden. 

Ben je op zoek naar warme kleuren met een heerlijk zacht gevoel? Kijk dan eens naar Alizé, Atlas, Dulce, Dakar en Terra. Dit zijn allemaal warme tinten die zorgen voor dat zachte gevoel in je eigen huis. Twijfel je nog over welke kleur? Bestel dan de kleurkaart van Flamant. 

Air Care technologie

We brengen veel tijd binnen door, daarom is het ook belangrijk dat de binnenlucht niet vervuild is. Goed ventileren is hierbij heel belangrijk, maar Flamant biedt jou de mogelijkheid om bewust te kiezen voor verf die de binnenlucht reinigt. Flamant verf beschikt over de innovatieve Air Care technologie van Tollens. De verf bevat actieve hars die de binnenlucht tot wel 20 jaar lang zuivert van verontreinigende stoffen. 

Flamant verf voor elke ruimte

Flamant heeft de juiste verf voor elke ruimte. Je wil natuurlijk niet dat je verf gebruikt op de verkeerde plekken, zo moet verf in de badkamer bijvoorbeeld bestand zijn tegen vocht en schimmelvorming. Daarom geven wij jou hieronder enkele tips voor de juiste soort verf.

Keuken en badkamer

Voor de keuken en de badkamer gebruik je natuurlijk geen standaard verf. De standaard verf is niet bestand tegen vocht. Kies hier voor een speciale verf die afwasbaar is, zoals de flamant satin wood & wall lijn. Deze verf is ideaal voor vochtige ruimtes en is door de mooie zijdeglans zelfs buiten te gebruiken. Natuurlijk beschikt deze verf ook over de Air Care technologie. 

Standaard ruimtes

Naast kleur zijn er ook andere belangrijke factoren bij het kiezen van verf. Bijvoorbeeld dekking, zodat je niet drie lagen op dezelfde muur hoeft aan te brengen. Of kwaliteit, zodat je niet elk jaar opnieuw moet schilderen. Daarnaast heb je ook nog duurzaamheid. 

er zijn verschillende soorten waarmee je op elk vlak goed zit. Twee daarvan zijn Wall Matt en Lack Matt van Flamant. Wall Matt geeft een diepe matte poedereffect en Lack Matt geeft fluweelachtige helderheid. Ze tikken beide alle vakjes aan van dekking en kwaliteit tot duurzaamheid. 

Wall Matt is matter dan Lack Matt en adviseren we voor droge ruimtes zoals je slaapkamer of leefruimte. Lack Matt geeft iets meer helderheid en adviseren wij voor muren en houtwerk in de leefruimte, salon of eetkamer. 

Flamant koop je bij Verfwebwinkel

Bestel jouw Flamant verf nu bij Verfwebwinkel voor 17:00 uur en de bestelling wordt vandaag nog verzonden. Kom je er niet uit welke verf of kleur jij nodig hebt? Vraag onze verf experts om deskundig advies zij helpen jou graag! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »