Elektrisch gereedschap: officieel Rupes en Festool dealer

Bestel elektrisch gereedschap voor schilders van het merk Rupes online bij Verfwebwinkel. Wij zijn officieel online Rupes dealer. Rupes is marktleider in schuurtechniek en automotive. Die kennis stoppen ze ook in de schuurtechniek voor schilders. Verfwebwinkel heeft een ruim assortiment schuurmachines, denk hierbij aan delta, rechthoek en roterend. Maar ook allerlei andere soorten apparatuur voor schilders vind je in onze webshop.

Wanneer gebruik je welke schuurmachine van Rupes?

De Rupes Delta Schuurmachine RU-LS71TE is de echte lieveling van iedere schilder. Met een delta schuurmachine haal je namelijk een all-round schuurmachine in huis. Hiermee kun je de meeste oppervlakken moeiteloos schuren. Ook wanneer je kleine hoekjes moet schuren. Denk aan deuren, kozijnen en gevelbetimmering.

De Rupes Rechthoek Schuurmachine RU-LE71TE gebruik je voor het schuren van grote oppervlakken. Denk hierbij ook aan vlakke deuren, boeiboorden of gevelbetimmeringen. Het verschil met een deltaschuurmachine zit hem in de vorm. Met een rechthoek schuurmachine schuur je namelijk een groter oppervlak in een keer. 

Naast een delta schuurmachine en een rechthoek schuurmachine van Rupes hebben wij ook een ronde excentrische schuurmachine van Rupes in ons assortiment. De Rupes Ronde Excentrische Schuurmachine RU-LR71TE is perfect geschikt voor het snel schuren van een oppervlak met meerdere verflagen. De excentrische schuurmachine is een echte krachtpatser. Ook grote oppervlakken opschuren is geen probleem. 

Elektrisch gereedschap van Rupes

Naast schuurmachines van Rupes verkopen wij ook de bijbehorende schuurzolen. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor schuurpapier in verschillende vormen en afmetingen voor de schuurmachines van Rupes.

Het schuren met een schuurmachine brengt veel stof met zich mee. Gelukkig zijn er speciale stofzuigers van het merk Rupes. Er is een handige draagbare stofzuiger voor schuurwerk en een extra grote 30 liter stofzuiger van Rupes.

Heb je last van houtrot en wil je het hout repareren? Met de Rupes Houtrotfrees RU-AR38ES verwijder je met gemak en zeer nauwkeurig houtrot. Er is elektrisch gereedschap van Rupes voor elke schilderklus!

Elektrisch gereedschap voor schilders bestellen

Elektrisch gereedschap voor schilders, zoals een schuurmachine, stofzuiger, houtrotfrees of heteluchtpistool bestel je simpel en snel bij Verfwebwinkel. Bestel jouw elektrisch gereedschap vandaag nog en jouw bestelling wordt dezelfde (werk)dag verzonden. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »