Elektrische gereedschap voor schilders online bestellen

Al het elektrische gereedschap wat je nodig hebt voor een verfklus vind je hier. Repareer hout met een houtrotfrees en schuur elk oppervlak gemakkelijk met een van de schuurmachines. Wij verkopen ook de bijbehorende schuurzolen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor schuurpapier in verschillende vormen en afmetingen voor de verschillende schuurmachines. Het schuren met een schuurmachine brengt veel stof met zich mee. Daarvoor hebben we speciale stofzuigers in ons assortiment.

Wij zijn officieel Makita, Festool en Rupes dealer

Wij zijn officieel Makita dealer. Dit houdt in dat je bij ons kunt profiteren van alle Makita acties, snelle reparatieservice en verlengde garantie op veel Makita machines uit ons ruime assortiment. Met de garantie van Makita op hun machines kun je rekenen op volledige ondersteuning van Makita voor wat betreft garantie, service, onderhoud en alle vragen over de Makita machine die je koopt. Met een Mijn Makita account kun je jouw Makita producten registreren en beheren voor verlengde garantie en garantie na reparatie. Met een registratie krijg je in totaal 3 jaar garantie op jouw machine-aankoop.

Omdat wij ook officieel Festool dealer zijn kun je bij ons ook van veel voordelen profiteren bij aankoop van elektrisch gereedschap van Festool. Voor Festool producten die je bij ons aanschaft kun je eenvoudig een MyFestool account aanmaken en je machine registreren voor garantie, vervanging en het aanvragen van onderdelen. Wanneer je jouw Festool-machine binnen 30 dagen registreert is jouw machine de eerste drie jaar geheel verzekerd.

Daarnaast zijn we officieel dealer voor Rupes. Rupes is marktleider in schuurtechniek en automotive. Die kennis stoppen ze ook in de schuurtechniek voor schilders. Verfwebwinkel heeft een ruim assortiment schuurmachines, denk hierbij aan delta, rechthoek en roterend. Maar ook allerlei andere soorten apparatuur voor schilders vind je in onze webshop.

Wanneer gebruik je welke schuurmachine van Rupes?

De Rupes Delta Schuurmachine RU-LS71TE is de echte lieveling van iedere schilder. Met een delta schuurmachine haal je namelijk een all-round schuurmachine in huis. Hiermee kun je de meeste oppervlakken moeiteloos schuren. Ook wanneer je kleine hoekjes moet schuren. Denk aan deuren, kozijnen en gevelbetimmering.

De Rupes Rechthoek Schuurmachine RU-LE71TE gebruik je voor het schuren van grote oppervlakken. Denk hierbij ook aan vlakke deuren, boeiboorden of gevelbetimmeringen. Het verschil met een deltaschuurmachine zit hem in de vorm. Met een rechthoek schuurmachine schuur je namelijk een groter oppervlak in een keer. 

Naast een delta schuurmachine en een rechthoek schuurmachine van Rupes hebben wij ook een ronde excentrische schuurmachine van Rupes in ons assortiment. De Rupes Ronde Excentrische Schuurmachine RU-LR71TE is perfect geschikt voor het snel schuren van een oppervlak met meerdere verflagen. De excentrische schuurmachine is een echte krachtpatser. Ook grote oppervlakken opschuren is geen probleem. 

Elektrisch gereedschap kopen bij Verfwebwinkel

Elektrisch gereedschap voor elke verfklus bestel je dus bij Verfwebwinkel met een hoop voordelen. Met ons ruime assortiment van topproducten vind je zeker gereedschap wat past bij jouw klus. Bestel jouw elektrisch gereedschap vandaag nog en jouw bestelling wordt dezelfde (werk)dag verzonden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »