Farrow & Ball gereedschap online kopen doe je bij Verfwebwinkel. Hier shop je de officiële kwasten en verfroller van Farrow & Ball. Door Farrow & Ball verf aan te brengen met de kwasten en roller van Farrow & Ball creëer je het beste schilderresultaat. Vooral de Farrow & Ball roller geeft een super glad resultaat op een gladde muur. Op deze pagina vind je alles over het gereedschap van Farrow & Ball.

Farrow & Ball Roller Sleeve en Farrow & Ball Roller Handle

De Farrow & Ball Roller Sleeve is een verfroller met een middellange polyester vacht. Gebruik de verfroller in combinatie met de Farrow & Ball Roller Handle. Omdat Farrow & Ball een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk wil achterlaten, is de Roller Handle gemaakt van duurzaam stevig kersenhout.

Omdat deze producten voor elkaar gemaakt zijn, is het gemakkelijk om ze met elkaar te combineren. Je schuift de Roller Sleeve namelijk zo op de Roller Handle. Makkelijk toch? Na het verven, haal je de Farrow & Ball Roller Sleeve weer van de hendel af om hem schoon te spoelen. Wanneer je de Roller Sleeve daarna droog bewaard, kun je hem bij je volgende schilderklus weer gebruiken.

De Farrow & Ball verfroller is speciaal ontwikkeld om de Estate Emulsion en Modern Emulsion muurverven goed op te nemen en gelijkmatig over het oppervlak te verdelen. Daarom bereik je met de Farrow & Ball verfroller het beste schilderresultaat op je muren en plafonds.

Farrow & Ball Angled Brush

De Farrow & Ball Angled Brush is een platte kwast met een schuine rand. De schuine rand maakt het makkelijk om strakke lijnen te schilderen. De Angled Brush is in verschillende breedtematen verkrijgbaar: van 2,5 cm tot 5 cm breed. Deze schuine kwast van Farrow & Ball heeft synthetische haren die voor een goede vloeiing van de verf zorgen. Perfect voor het verwerken van de watergedragen Farrow & Ball verf. Deze schuine kwast kun je zowel gebruiken voor het aanbrengen van muurverf als van lak binnen en buiten.

Farrow & Ball kwast

De Farrow & Ball kwast is de meest gebruikte kwast van dit merk. Dat is ook niet zo gek, want de Farrow & Ball kwast is in maar liefst vijf breedtematen verkrijgbaar. Daarnaast is het uiteraard de beste kwast voor het aanbrengen van de watergedragen verven van Farrow & Ball. De synthetische haren van de kwast zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de verf over het oppervlak. Bovendien is Farrow & Ball verf en gereedschap altijd een duurzame keuze. Alle Farrow & Ball verf is namelijk watergedragen en de handvatten van de kwasten bestaan uit een combinatie van berkenhout en gerecycled staal.

Farrow & Ball Masonry Brush

De Farrow & Ball Masonry Brush is een veel stevigere kwast dan de andere Farrow & Ball kwasten. Dit maakt deze kwast zo geschikt voor het schilderen van bakstenen muren en andere ondergronden buiten. Wie graag een traditionele kwaststreep in haar schilderwerk wil, kan de Farrow & Ball Masonry Brush ook binnen gebruiken.

De haren van de Farrow & Ball Masonry Brush bestaan uit een combinatie van synthetisch haar en varkenshaar, wat de levensduur van de kwast verlengd. Het handvat is gemaakt van duurzaam berkenhout en gerecycled staal.

Farrow & Ball gereedschap bestellen

Farrow & Ball gereedschap bestel je gemakkelijk en snel online bij Verfwebwinkel. Wanneer je je bestelling op werkdagen voor 17.00 uur bij ons plaatst, wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd. Zo kun je direct met je schilderklus aan de slag!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »