Het brede assortiment Farrow & Ball muurverf bestel je hier online.

In het assortiment vind je:

  • Farrow & Ball sample pot
  • Farrow & Ball Estate Emulsion

Met deze verschillende blikken muurverf wordt elke schilderklus in huis een eitje. Kies de kleur die aansluit op jouw interieur en koop deze populaire Engelse muurverf online.

Farrow & Ball sample pot

Farrow & Ball sample pot is een verfpotje dat slechts 100 milliliter Farrow & Ball muurverf bevat. Deze hoeveelheid verf is goed voor het schilderen van ongeveer 1 tot 1,5 m2  muuroppervlak. De perfecte hoeveelheid om op een gedeelte van de muur te testen of je de juiste kleur muurverf hebt uitgezocht. Hierdoor is te zien hoe de kleur eruit ziet op verschillende uren van de dag met diverse lichtinvallen. Ook kun je nagaan of de gekozen kleur muurverf goed past bij de rest van het interieur. Het uitzoeken van de perfecte kleur muurverf was nog nooit zo makkelijk. De Farrow & Ball sample potjes zijn te vullen met Farrow & Ball Estate Emulsion. Bestel je sample pot met Farrow & Ball Estate Emulsion eenvoudig en snel online.

Farrow & Ball Estate Emulsion

Farrow & Ball Estate Emulsion is de matte muurverf van Farrow & Ball. Met een glansgraad van slechts 2% staat hij ook wel bekend als de krijtverf van Farrow & Ball. Deze milieuvriendelijke muurverf op waterbasis is verkrijgbaar in alle 132 kleuren van Farrow & Ball. Tover de muren en plafonds om met de prachtige kleuren van Farrow & Ball. Test eerst met een Farrow & Ball sample pot of je de juiste kleur voor jouw interieur geselecteerd hebt. Zo weet je zeker dat je geen miskoop doet!

Specificaties Farrow & Ball sample pot

De Engelse muurverf in een Farrow & Ball sample pot onderscheidt zich van de concurrentie door:

  • De perfecte hoeveelheid voor een test
  • De mogelijkheid om muurverf eerst te proberen
  • De karakteristieke krijtverf
  • De milieuvriendelijke formule

Assortiment Farrow & Ball sample pot

Het kleurrijke assortiment voor de Farrow & Ball sample pot vind je hieronder:

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »