Grondverf & Primer

25 Product(en)
Sorteer op:
Filter

Kies de juiste grondverf en primer met onze keuzehulp

Een goede grondverf of primer is heel belangrijk als je een goed resultaat wilt bereiken. Een goed resultaat daarmee bedoelen we dat het eruit ziet alsof het door een schilder is geschilderd. Een goede basis voor een goed eindresultaat begint met een goede grondverf of primer.


Er zijn vele soorten grondverf en primer want iedere ondergrond is anders. Wij laten je in deze keuzehulp precies zien welke grondverf of primer voor jouw schilderklus geschikt is. Soms heb je een primer nodig die snel droogt en de andere keer moet de grondverf vullend vermogen hebben. Dat zijn nogal uiteenlopende zaken. Mocht je er met onze keuze hulp niet aan uitkomen, aarzel niet ons om raad te vragen. Onze verfspecialisten staan je graag te wordt om samen met jou tot een goed resultaat te komen!

Toepassingsgebieden voor grondverf

  • IJzer
  • Gegalvaniseerd metaal
  • Staal
  • Aluminium
  • Kunststof
  • Plastic
  • Hout

Let wel, je dient een primer of vullende grondverf uit te kiezen die hiervoor geschikt is.

Daarnaast kan je tijdens het zoeken naar de juiste primer ook kijken of deze vervaardigd is op waterbasis, latex, zink, terpetine of lak. Een selectie van type grondverf bijv. 2 componenten grondverf of hechtprimer behoort ook tot de mogelijkheden.

Waarom grondverf gebruiken?

Wil je dat je verf goed dekt dan doe je er in de meeste gevallen verstandig aan het oppervlak eerst te behandelen met een voorstrijkmiddel of grondverf. Daarna kan je met minder verf een mooi, duurzaam resultaat behalen. Wil je bijvoorbeeld een kunststof verven zonder primer, ga er dan echt vanuit dat je veel meer verf nodig hebt en sneller weer opnieuw moet gaan schilderen. Zonde, toch?

Grondverf aanbieding zoeken?

Zoeken naar een grondverf aanbieding was nog nooit zo makkelijk. Kijk direct in de keuzehulp.

Primer grondverf kopen?

Bestel met korting jouw nieuwe primer of grondverf en ga morgen al aan de slag met je verfklus!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »