Bestel je muurvuller bij Verfwebwinkel

19 Product(en)
Sorteer op:
Filter

Bestel je muurvuller bij Verfwebwinkel

Alabastine heeft kwalitatief hele goede producten om reparaties onzichtbaar bij te werken. De meest nieuwe producten van Alabastine zijn zelfs krimpvrij. Een groot voordeel hiervan is dat je deze maar één keer hoeft te repareren. Voor reparaties aan je wanden gebruik je een muurvuller. Er zijn diverse soorten vullers in het assortiment, hieronder staan de verschillen uitgelegd.

Alabastine Muurvullers:

Een mooi eindresultaat staat of valt bij een goede voorbereiding. Bij deze voorbereiding hoort zeer zeker het vullen van bijvoorbeeld scheuren, kieren, naden, gaatjes en gaten. Alabastine heeft een heel groot assortiment aan vulmiddelen, voor zowel kleine als grote oneffenheden. Alabastine heeft vullers geschikt voor zowel muren met structuur als gladde wanden. Muren krijgt u weer glad met Alabastine Muurglad. Muurglas kun je eenvoudig aanbrengen en afwerken met bijvoorbeeld de Muurglad roller en strijker

Bekijk in onderstaand schema wat er zoal te verkrijgen is (en klik op de link voor meer info) en breng de producten aan met bijvoorbeeld een plamuurmes van Alabastine.

Ondergrond Koker Tube Pot Poeder Spray
Naden en scheuren Gipsplaatvuller
Buitenvoegreparatie
Structuurkit
Scheuren en Nadenvuller      
Spackwerk   Spackvuller     Spackspray
Plafond   Allesvuller Steen      
Structuurverf Structuurkit        
Sierpleister   Sierpleistervuller      
Buiten Buitenvoegreparatie Allesvuller      

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »