Voorstrijk van Alabastine bestel je online

Alabastine heeft een ruim assortiment aan voorstrijkmiddelen. Het is belangrijk om nieuwe muren voor te strijken, het liefst met een dekkend product. Want een dekkende voorstrijk heft meer zuiging op de een transparante voorstrijk. Door dit aan te brengen voorkom je veelal problemen achteraf. Denk hierbij aan zuiging, hechting en kleurverschillen.

Witkleurende voorstrijk

Voor een poederende of poreuze ondergrond kiest u het beste de Alabastine Xtra Voorstrijk Fixeer en uiteraard heeft Alabastine ook gedacht aan moeilijke hoekjes en plekken. Deze bewerkt u gewoon met een spuitbus.

Vlek-, vocht- en schimmelbestendig

De Xtra Voorstrijk Vlekken isoleert vervelende plekken zoals roet, nicotine en vocht en door het spuitbus formaat is deze prima plaatselijk in te zetten. Xtra Voorstrijk Vochtige Kelders en Muren beschermt tegen vochtdoorslag, vochtplekken en schimmelvorming en is na het aanbrengen direct overschilderbaar. 

Voorstrijk en muurverf in één: Sneller klaar!

Nadat u de wanden in de voorstrijk gezet heeft kunt u de muur afwerken met een muurverf. Volstaat een "gewone" muurverf niet dan biedt Alabastine de oplossing. Zo is er de Alabastine Muurverf 2 in 1 Badkamer en Keuken Schimmelbestendig, speciaal voor de schimmelgevoelige ruimtes in huis. De Alabastine 2 in 1 Muurverf Renovatie is geschikt voor de "moeilijke" muren die eigenlijk al veel eerder een laagje verf hadden mogen krijgen. Deze alles-in-één-verf voorkomt afbladderen en zorgt voor een goede hechting.

Licht beschadigde muren?

Zijn de muren licht beschadigd? Houdt u niet zo van gladde muren? Kies dan voor de Structuurverf van Alabastine. Ze hebben een structuurverf voor licht beschadigde muren en de Alabastine 2in1 Structuurverf Haarscheuroverbruggend repareert blijvend alle kleine oneffenheden en maakt de muren weer als nieuw.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »