Bestel je Boonstoppel product voordelig online

Kleuren brengen ons dierbare historisch erfgoed al eeuwenlang tot leven. Kleur creëert immers sfeer, bepaalt de uitstraling en geeft karakter. Boonstoppel Verf combineert nostalgie en authentieke kleuren met vakmanschap en de hoogste kwaliteit van vandaag de dag. De rijke geschiedenis van Boonstoppel Verf gaat terug tot 1890. Haar bijzondere geschiedenis stelt Boonstoppel Verf in staat om ook nu ambachtelijke lakken en muurverven in oorspronkelijke monumentale kleuren te leveren. De hoge, bolle glans van de standverven zoals de Japan-lakken van begin 1900. Of met toepassing van de moderne technologie de beste kwaliteit buitenlakken op basis van met siliconen gemodificeerde alkydhars. Kortom, Boonstoppel Verf biedt een ijzersterk en onderscheidend assortiment met een bijzonder beleving. Niet voor niets kiest de professionele schilder sinds jaar en dag voor Boonstoppel Verf.

De Boonstoppel Verf producten zijn in te delen in:

  • Grondverf
  • Lak en beits
  • muurvoorstrijk en muurverf
  • Kleurenwaaiers

Grondverf van Boonstoppel

Speciaal voor binnen is er de Boonstoppel Garantie Interieur Grondlak PU/AC, deze isolerende watergedragen grondverf is geurarm en kras- en slijtvast. Verder is er nog de Garantie Primer Universeel, deze watergedragen primer is roestwerend en kan dus zonder problemen op metaal, kunststoffen en andere ondergronden worden aangebracht.

Grondverf voor buiten

Speciaal voor buiten is er de Garantie Snelgrond, deze grondverf is na 4 uur overschilderbaar zodat er meerdere lagen op 1 dag geschilderd kunnen worden. Liever een kras- en slijtvaste grondverf op bv de buitendeuren of poort? Dan is de Garantie Grondverf PU geschikt. Nu het schilderwerk in de grondverf zetten en volgend (voor)jaar pas verder schilderen, dan is het aan te raden om de Garantie Grondverflak 2000 te gebruiken. Deze kan namelijk 1 jaar overstaan. 
De parel onder de Boonstoppel grondverven is de Garantie Exqua d'Or Grondverf, deze hoogwaardige grondverf kan ook 1 jaar overstaan en is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout in een systeem met Garantie Exqua d’Or Hoogglans, waardoor er een verfsysteem ontstaat dat voor jaren mee kan.

Lak en Beits van Boonstoppel

Voor binnen heeft Boonstoppel de Garantie Interieurlakken. Deze watergedragen kras- en slijtvaste lak is verkrijgbaar in Hoogglans, Zijdeglans en Mat.
Voor buiten is er meer keuze. Hiervoor kan er naast het verschil in glans ook gekozen worden voor een lak of een beits. Een beits is een vochtregulerend product dat ervoor zorgt dat het hout kan blijven ademen. 
Qua lakken heeft Boonstoppel volop keuze in het uiterst duurzame Exqua D'or Hoogglans, Hoogglans SB, een zijdeglanzende lak, of 2-in-1 Garantie systeemverf, waarbij er met dezelfde pot verf gegrond en gelakt kan worden.

Muurvoorstrijk en Muurverf

Op zuigende ondergronden wordt de muur eerst voorgestreken met de Garantietex Fixeergrond. Vervolgend kan de muur dan afgewerkt worden met 1 of 2 lagen muurverf. Zitten er vocht of roet vlekken op de muur dan is het aan te raden om de Garantietex Isoleer wit te gebruiken, deze isoleert de vervelende vlekken zodat de muur weer mooi 1 geheel wordt. De afwasbare Garantietex Acryl is perfect voor op plafonds of muren binnen, maar wilt u echt een afschrobbare muurverf dan is er keuze tussen de Garantietex Mat en Garantietex Satin voor binnen en buiten.

Kleurenwaaiers

Naast Ral kleuren en diverse andere merken kleuren heeft Boonstoppel ook zijn eigen kleuren. In de Monumentenwaaier Interieur kunt u kiezen uit een prachtige collectie kleuren voor ‘tijdloos’ binnenschilderwerk op historisch erfgoed en eigentijdse bouwwerken. Voor buitengevels wordt er veelal gebruik gemaakt van de Monumentenwaaier Mineraal. Verder is er een stad- en streek waaier met specifieke stad en streek gerichte kleuren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »