Bestel je producten voor vuren en grenen hout voordelig bij Verfwebwinkel

Vuren en Grenen hebben in het Nederlandse klimaat een zeer korte levensduur. Als deze houtsoorten niet behandeld worden met verfbeits, verweren en verkleuren ze snel en zijn ze binnen 3 -5 jaar rijp voor de sloop. U kunt de levensduur van deze houtsoorten eenvoudig verlengen door verfbeits of olie te gebruiken. Deze producten hebben de uitstraling van verf, de indringing van beits en beschermt het hout maximaal tegen weersinvloeden. Bovendien behoudt het hout hiermee een mooie uitstraling.

Om Grenen en Vuren te beschermen tegen weersinvloeden en uw woning, schuur, schutting of tuin te verfraaien heeft Finess de volgende producten in het assortiment:

  • Dekkend Tuinbeits
  • Terras- en vlonderolie
  • Timberstain
  • Zwarte teer
  • Bielzenzwart
  • Houtteer

Beits

Finess Tuinbeits
Dit product van Finess is geschikt voor tuinhout zoals pergola’s, tuinhuisjes, schuttingen etc. Deze is zowel transparant als dekkend verkrijgbaar.

Timberstain
Finess Timberstain Zwart RAL 9005 is een dekkende beits op waterbasis. Zeer geschikt voor gepotdekseld hout mee af te werken. Zeer eenvoudig in het onderhout. Tussen de lagen hoef je niet te schuren!Producten voor buiten

Olie

Terras- en Vlonderolie
Finess Terras- en vlonderolie is geschikt voor terrassen, schuttingen, tuinmeubelen, etc. van (hard)hout, teak, rotan, riet en bamboe die door weersinvloeden zijn vergrijsd. Deze olie dringt diep in de poriën van het hout en voorkomt vergrijzing.

Overig

Zwarte teer
Zwarte teer is bij uitstek het product voor de behandeling van hout, ijzer en beton dat beschermd moet worden tegen weersinvloeden en de permanente inwerking van water.

Bielzenzwart
Finess Bielzenzwart beschermt nieuw hout maar ook hout wat eerder met Carboleum of creosoot behandeld is.
Maar Bielzenzwart is ook geschikt voor geïmpregneerd tuinhout en zeer geschikt voor onderhoud en bescherming van bielzen en rolborders. 

Houtteer
Houtteer is weerbestendig en snel droog als je het hebt aangebracht. Daarnaast is Houtteer Zwart eenvoudig aan te brengen en vochtregulerend. Houtteer Zwart kan dus nagenoeg niet afbladderen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »