Vuren en Grenen hebben in het Nederlandse klimaat een zeer korte levensduur. Als deze houtsoorten niet behandeld worden met verfbeits, verweren en verkleuren ze snel en zijn ze binnen 3 -5 jaar rijp voor de sloop. 

U kunt de levensduur van deze houtsoorten eenvoudig verlengen door verfbeits of impraline te gebruiken. Deze producten hebben de uitstraling van verf, de indringing van beits en beschermt het hout maximaal tegen weersinvloeden. Bovendien behoudt het hout hiermee een mooie uitstraling.

Om Grenen en Vuren te beschermen tegen weersinvloeden en uw woning, schuur, schutting of tuin te verfraaien heeft Hermadix de volgende producten in het assortiment:

  • Houtdecor verfbeits
  • Impraline's

Finess Dekkende tuinbeits:

Finess Dekkende Tuinbeits is een universele verfbeits voor al uw houten objecten aan en rond het huis en tuin. Denk hierbij aan tuinhout, blokhutten, tuintafels maar ook kozijnen, deuren. Met Finess Dekkende Tuinbeits verfraait en beschermt u zonder een grondverf te hoeven gebruiken. Finess Dekkende Tuinbeits is een glanzende tuinbeits met lange levensduur.
Door deze unieke samenstelling kan Finess Dekkende Tuinbeits over bestaande verflagen en wordt afbladderen voorkomen door het vochtregulerende vermogen. Deze beits bevat geen schadelijke stoffen die uw gezondheid of het milieu aantasten, dus duurzame bescherming, makkelijk verwerkbaar, geen nare verflucht en snel droog.

Finess Dekkende Tuinbeits is verkrijgbaar in verschillende kleuren

Impraline's:

Er zijn drie soorten Impraline. Dit zijn veelal 'oude' producten die al jaren gebruikt worden maar dan voldoen aan alle eisen van nu.
Alle Hermadix Impraline's zijn water gedragen en dus mens- en milieu vriendelijk en verkrijgbaar in 2,5 liter en 750 ml verpakkingen.

Impraline Bielzenzwart:

Impraline Bielzenzwart voor het beschermen en verfraaien van bielzen en rolborders buiten maar is ook uitstekend geschikt om geïmpregneerd hout dekkend af te werken.
Het biedt bescherming aan nieuw hout of eerder met carbolineum of creosoot behandelde bielzen of rolborders door de impregnerende werking.
Impraline Bielzenzwart bladdert niet en geeft een zijdematte, zwarte eindlaag.
Het is af te raden om het te gebruiken op bielzen waarop gelopen of gezeten wordt. 

Impraline Zwarte teer:

Impraline Zwarte Teer is voor het beschermen en verfraaien van houten schuren, loodsen en steigers buiten maar is ook uitstekend geschikt om geïmpregneerd hout dekkend af te werken of oude teerlagen van een nieuwe verflaag te voorzien.
Impraline Carbeauleum is een alternatief voor de aloude carbolineum.
Het biedt bescherming aan nieuw hout of eerder met teer behandeld hout door de impregnerende werking.
Impraline Zwarte teer bladdert niet en geeft een zijdematte, zwarte eindlaag 
Minder geschikt voor oppervlakken waarop gezeten wordt.

Impraline Carbeauleum:

Impraline Carbeauleum is vooral geschikt voor ruw hout, maar ook voor ruw gezaagd of ongeschaafd (evt. geïmpregneerd) zachthout, zoals hekken, steigers en schuren buiten
Het beschermt en verfraait door de impregnerende werking en is toepasbaar op nieuw hout of eerder met carbolineum behandeld hout.
De Impraline Carbeauleum bladdert niet en geeft een zijdematte, zwartbruine eind laag 
Impraline Carbeauleum is zeer geschikt voor het overschilderen van oude carbolineumlagen. De oude carbolineumlagen dienen dan wel minimaal 5 jaar oud te zijn.

Zowel de Impraline Bielzenzwart als de Impraline Zwarte teer en de Impraline Carbeauleum zijn watergedragen en dus mens- en milieu vriendelijk en verkrijgbaar in 2,5 liter en 750 ml verpakkingen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »