Mathys is in 1991 samen gegaan met Rust-Oleum. Sommige producten overlappen dan ook, maar het zijn stuk voor stuk topkwaliteit producten.

Mathys in het kort:

De beste resultaten boekt u met deze kwaliteitsproducten. De professionele verf producent Mathys® ontwikkelt moderne, doeltreffende oplossingen voor de bescherming, renovatie en decoratie van gevels, binnen- en buitenmuren, vloeren en daken.

Zowel professionals als particulieren rekenen op de beste kwaliteit verf van Mathys®. Vaak al decennia lang. En dat willen ze zo houden. Daarom streeft Mathys® continu naar ‘nog beter’: een nog beter verf gamma, nog betere kwaliteit, nog betere oplossingen.

Naast wat paradepaardjes zoals Paracem en Murfill heeft Mathys zeer zeker ook andere goede en prettig verwerkbare producten in huis. Moeilijke ondergrond? Vreemde eisen? Geen probleem voor Mathys producten.... voor elke ondergrond of probleem is er wel een oplossing. Komt u er niet aan uit? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

De producten van Mathys zijn onder te verdelen in:

  • Beits en Vernis
  • Cachemire
  • Dakcoating
  • Grondverf en Primers
  • Hydrofoberen
  • Murfill
  • Muurverf
  • Paracem
  • Verf
  • Voorstrijkmiddel

Beits en Vernis

Ook hier weer enkele paradepaardjes van Mathys; De Fassitek en Fassithane. Al járen de koplopers wat betreft vernis en beits. Ondergronden geschilderd met Fassitek of Fassithane zijn gegarandeerd goed beschermd. Voor non-ferro metalen en harde polyesters is er de Mathys Vernac.

Dakcoatings

Dakcoatings beschermen uw daken

Dakcoating is een kostenefficiënt alternatief voor de renovatie van daken. Mathys biedt een volledig gamma coatings voor het herstellen, verfraaien en waterdicht maken van hellende daken, platte daken, metalen daken en daken met dakpannen. Zowel voor particuliere, commerciële als residentiële gebouwen.

De meeste bekende en gebruikte dakreparatie van Mathys is de Mathys Dacfill. Er zijn diverse producten voor allerlei uiteenlopende 'dakproblemen' zoals lekkende dakgoten, lekkend plat dak, scheuren, 

Grondverf en Primers

Uiteraard heeft ook Mathys grondverf en primer is hun assortiment. 

Voor de meest uiteenlopende ondergronden bieden ze een oplossing. Of u nu hout, metaal, kunststof of wanden wilt gronden. Zelfs voor moeilijke ondergronden zoals gips, baksteen, beton, gegalvaniseerd staal, koper, zink heeft Mathys de oplossing.

Murfill

De gevel is het visitekaartje van elke woning of gebouw. Maar een gevel is onderhevig aan tal van invloeden van buitenaf en van binnenuit: zon, wind, vocht, bouwgebreken…
Het Murfill waterdichtingssysteem is sinds jaar en dag dé referentie voor het bekleden en waterdicht maken van gevels. Mathys introduceerde Murfill Waterproofing Coating al begin jaren ‘70. Een elastische, duurzame en waterdichte coating, die bekend staat om zijn langdurige, esthetische en waterdichte gevelbescherming.

Muurverf

De Mathys muurverven blinken één voor één uit. Is het niet in aantrekkelijke prijzen dan wel in kwaliteit, glans, dekkracht, ondergrond of andere kenmerken.

Net gestucte wanden? Vochtige ondergronden? Roet- of nicotine vlekken? Isolerende muurverf nodig? Mathys heeft het naast de Murfill en Paracem allemaal in hun assortiment.

Paracem

Op zoek naar de beste verf voor jezelf en voor de natuur? Dan is de Mathys Paracem Deco Nature-lijn wat u zoekt. Naast deze Deco - nature lijn heeft Mathys nog andere Paracem producten met een matte afwerking, maar ook met een mooie satijnglans.

 

Verf

Mathys heeft een hele mooie, sterke, fijn verwerkbare lakverf op waterbasis op de markt gebracht. Fassilux Aqua XPE, maar ook oude vertrouwde verf op terpentinebasis is voor Mathys niet vreemd en brengen ze al jaren op de markt onder de naam: Fassilux. Beide producten zijn in diverse glansgraden leverbaar.

Voorstrijk

Zonder goede voorbereiding is de beste afwerking niet mogelijk. Daarom heeft Mathys zijn voorstrijk middelen aangepast aan de eisen van de klant, ondergrond en product dat als eindlaag zal gaan dienen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »