Bestel Mathys voordelig bij Verfwebwinkel

De professionele verf producent Mathys ontwikkelt moderne, doeltreffende oplossingen voor de bescherming, renovatie en decoratie van gevels, binnen- en buitenmuren, vloeren en daken. Zowel professionals als particulieren rekenen op de beste kwaliteit verf van Mathys®. Vaak al decennia lang. En dat willen ze zo houden. Daarom streeft Mathys continu naar ‘nog beter’: een nog beter verf gamma, nog betere kwaliteit, nog betere oplossingen. Naast wat paradepaardjes zoals Paracem en Murfill heeft Mathys zeer zeker ook andere goede en prettig verwerkbare producten in huis. Moeilijke ondergrond? Vreemde eisen? Geen probleem voor Mathys producten.... voor elke ondergrond of probleem is er wel een oplossing. Komt u er niet aan uit? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

De producten van Mathys

  • Beits en Vernis
  • Dakcoating
  • Grondverf en Primers
  • Murfill
  • Muurverf

Beits en Vernis van Mathys

De Fassitek is al járen de koploper wat betreft vernis en beits. Ondergronden geschilderd met Fassitek zijn gegarandeerd goed beschermd. Voor non-ferro metalen en harde polyesters is er de Mathys Vernac. Deze is zowel in zijdeglans als hoogglans verkrijgbaar.

Dakcoatings

Dakcoating is een kostenefficiënt alternatief voor de renovatie van daken. Mathys biedt een volledig gamma coatings voor het herstellen, verfraaien en waterdicht maken van hellende daken, platte daken, metalen daken en daken met dakpannen. Zowel voor particuliere, commerciële als residentiële gebouwen. De meeste bekende en gebruikte dakreparatie van Mathys is de Mathys Dacfill. Er zijn diverse producten voor allerlei uiteenlopende 'dakproblemen' zoals lekkende dakgoten, lekkend plat dak en scheuren. Deze zijn hier allemaal te bekijken.

Grondverf en Primers

Uiteraard heeft ook Mathys grondverf en primer is hun assortiment. Voor de meest uiteenlopende ondergronden bieden ze een oplossing. Of u nu hout, metaal, kunststof of wanden wilt gronden. Zelfs voor moeilijke ondergronden zoals gips, baksteen, beton, gegalvaniseerd staal, koper, zink heeft Mathys de oplossing. Voor bijvoorbeeld buitenmuren gebruikt u de Pegaprim Exterior.

Murfill

De gevel is het visitekaartje van elke woning of gebouw. Maar een gevel is onderhevig aan tal van invloeden van buitenaf en van binnenuit: zon, wind, vocht, bouwgebreken…
Het Murfill waterdichtingssysteem is sinds jaar en dag dé referentie voor het bekleden en waterdicht maken van gevels. Mathys introduceerde Murfill Waterproofing Coating al begin jaren ‘70. Een elastische, duurzame en waterdichte coating, die bekend staat om zijn langdurige, esthetische en waterdichte gevelbescherming.

Muurverf

De Mathys muurverven blinken één voor één uit. Is het niet in aantrekkelijke prijzen dan wel in kwaliteit, glans, dekkracht, ondergrond of andere kenmerken. Voor een matte schobbare muurverf kun je het beste voor de Paracem Deco Ultra Clean. Zeer geschikt voor binnenmuren die regelmatig gereinigd moeten worden zoals keukens, badkamers en kinderkamers.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »