Antislip trapneus of trede

Een antislip trap creëer je door het aanbrengen van antislip trapneuzen en antislip traptreden voor trappen zowel binnen als buiten. Een antislip trap is van groot belang omdat vallen of struikelen op een trap tot vervelende blessures kan lijden.
Een antislip trap is vooral belangrijk in een omgeving waar de trap intensief gebruikt wordt, en waar dus intensief voetgangersverkeer is. Juist daar is een veilige trap van zeer groot belang.
Een antislip trap creëer je door op iedere traptrede een plaat met goede grip te bevestigen die je met kit of met schroeven kunt vastmaken.
Deze traptreden met antislip kun je gebruiken op stalen, betonnen of houten ondergronden en passen dus op vrijwel iedere trap.

Op Verfwebwinkel bestel je heel eenvoudig en snel de antislip traptreden voor een veilige trap in verschillende afmetingen. Deze zijn te bestellen in ieder gewenst formaat en in verschillende kleuren.
In ons assortiment vind je ook trapneuzen die je kunt gebruiken of iedere trap die enigszins glad of glibberig is. Met deze trapneuzen wordt iedere trede weer ruw of stroef zodat vallen en struikelen voorkomen wordt. Hiermee ontstaat een veiligere omgeving.

Heb je advies nodig op gebied van het creëren van een veilige trap, dan staat Verfwebwinkel graag voor je klaar om je te voorzien van passend advies. Stuur ons een e-mail of bel met onze klantenservice. In onze uitgebreide webshop vind je alle soorten antislip oplossingen voor ieder probleem. Dus niet alleen traptreden of trapneuzen voor een veiligere trap, maar ook producten zoals antislip spray, coating, matten en tape. Bestel je vandaag nog producten voor een antislip trap dan heb je die morgen al in huis. Een mooie trap is fijn, maar een veilige trap is nog veel belangrijker.

Veiligheid staat daarom bij ons altijd voorop en een antislip trap kan daar aan bijdragen.  

Antislip plaat om een gehele vloer antislip te maken

Op Verfwebwinkel vind je een compleet assortiment met antislip matten, platen, loopplaten en oprijplaten. De Antislip oprijplaten zijn met name bedoeld voor het stroef en ruw maken van een gladde ondergrond zodat je deze vloer ook met een rolstoel veilig kunt berijden.
Supergrip Antislip oprijplaten bieden toegang tot gebouwen (privé en/-of commercieel), zijn inzetbaar bij nooduitgangen en bij interieur/exterieure trappen /opstappen/stoepen 

De Antislip Super Grip oprijplaat voor drempels maakt het makkelijk om met een rolstoel ook drempels en opstapjes toegankelijk te maken en om zo valpartijen voorkomen.

Super Grip antislip loopplaten kun je vastlijmen en schroeven op plaatsen waar je extra grip wilt hebben om zo een veiligere omgeving te creëren.

Een antislip mat is altijd gemaakt van duurzaam materiaal en is daarmee een langdurige oplossing om glijden, vallen en struikelen te voorkomen.
Op Verfwebwinkel vind je een ruim aanbod oplossingen voor veilige ondergronden.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan vaak ook met een eenvoudige oplossing voorkomen worden. Veiligheid staat bij ons altijd voorop en een antislip mat en een antislip plaat kan bijdragen aan een veiligere omgeving. 
Heb je advies nodig over een passende oplossing, dan adviseren wij je graag.
Aan de hand van de ondergrond en je wensen zoeken we de beste antislip oplossing. Wellicht zijn andere antislip producten een betere oplossing, zoals een antislip coating, spray of trap.
We zijn te bereiken via e-mail maar je kunt ons ook bellen.

Voorkom vervelende uitglijders en lelijke valpartijen en plaats snel je bestelling voor een antislip mat vandaag nog in onze webshop.

Antislip tape is geschikt voor vrijwel ieder oppervlak

Deze antislip tape is een speciale duurzame tape die je langdurig kunt gebruiken en die een zeer sterke kleefkracht heeft. Antislip tape is de ideale beschermingstape om uitglijden op bijvoorbeeld trappen, hellingen of ladders te voorkomen. Deze tape heb je in alle soorten en maten. Hoe breder de tape, des te meer grip en antislip je creëert.

Op Verfwebwinkel heb je keuze uit een ruim assortiment antislip tape die zeer snel geleverd kan worden. Bestel je vandaag nog antislip tape op Verfwebwinkel dan heb je die morgen al in huis. Handig aan deze zeer sterke en zelfklevende antislip tape is dat je deze kunt gebruiken voor zowel binnen als buiten en je kunt deze eenvoudig met de hand aanbrengen om de gewenste ondergronden weer stroef en ruw te maken. Zodra de tape is aangebracht zijn ondergronden weer stroef en ruw en is geen verdere zorg vereist. Deze antislip tape is gemaakt van duurzaam materiaal zodat het lange tijd intensief gebruikt kan worden zonder los te laten.

Heb je advies nodig over een probleem met een gladde, glibberige ondergrond of voorwerp, dan helpen wij je graag met het vinden van een passende oplossing. Verfwebwinkel staat graag voor je klaar met persoonlijk op maat advies, een telefoontje of e-mail naar ons is al voldoende.

Naast deze tape zijn er namelijk nog meer producten die kunnen bijdragen aan een veiligere omgeving, zoals speciale antislip traptreden, matten, spray en coating. Veiligheid staat bij ons altijd voorop en zelfklevende antislip tape kan helpen bij het creëren van een veiligere omgeving, ook voor jou.

Voorkom nu ook vervelende uitglijders en lelijke valpartijen en plaats snel je bestelling in onze webshop.

Antislipstrips voor vlonders of andere vloeren

Een antislip strip is de ideale oplossing om gladde en glibberige ondergronden weer ruw en stroef te maken om zo uitglijden, vervelende valpartijen en struikelen te voorkomen.

Op Verfwebwinkel koop je zowel een antislip strip die bestemd is voor houten vlonders, die uitglijden op gladde en natte houten vlonders kunnen voorkomen, als permanente lijnmarkering met Super Grip om randen of lijnen te markeren. Een antislip strip kan bijdragen aan een veiligere omgeving in zowel een publieke als zakelijke omgeving, op verschillende soorten ondergronden. Zo kun je in een publieke omgeving zoals op wandelpaden, perrons, parkeerplaatsen of andere openbare plaatsen extra markeren met permanente belijning.

Deze stroken zijn gemaakt van zeer duurzaam materiaal en hebben daardoor een lange levensduur. Voetgangers zullen deze met strips gemarkeerde zone voelen en daardoor niet buiten de gemarkeerde veilige zone treden. Maar ook een antislip strips voor een houten vlonders is een oplossing voor een veiligere omgeving. Vlonders kunnen al snel glibberig worden door vocht. Met een antislip strip wordt een ongeluk of ongeval op dit soort gladde en glibberige ondergronden voorkomen.

Op Verfwebwinkel koop je een antislip strip in alle soorten en maten, die allemaal bij kunnen dragen aan het creëren van een veiligere omgeving, ook voor jou. Heb je advies op maat nodig bij het vinden van de juiste oplossing dan staat Verfwebwinkel graag op ieder moment voor je klaar. Stuur ons een e-mail of bel met onze klantenservice, dan zorgen wij voor de juiste oplossing op gebied van antislip in iedere omgeving.

Zo zijn er ook andere antislip oplossingen mogelijk die bijdragen aan verhoogde veiligheid zoals traptreden, spray en coating. Want veiligheid staat bij ons altijd voorop en een antislip strip en andere producten kunnen bijdragen aan een veiligere omgeving. Voorkom nu ook vervelende uitglijders en lelijke valpartijen en plaats snel je bestelling in onze webshop.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »